Kabel sieciowy UTP CAT6 Vention IBEBJ RJ45 Ethernet 1000Mbps 5m czarny

Vention
Tootekood: IBEBJ
Hind
6.05 €

UTP CAT6 võrgukaabel Vention IBEBJ RJ45 Ethernet 1000Mbps 5m.

Tehnoloogiliste nõudmiste kasvavas ajastus on usaldusväärne võrguliitumine muutumas paljude seadmete sujuva toimimise võtmeteguriks. Selle ühenduse oluline element on õige kaabel. Tutvustame Vention mudelit IBEBJ, mis ühendab funktsionaalsuse usaldusväärsusega. Ideaalselt sobiv kaasaegsete vajadustega, tagab see stabiilse ja kiire ühenduse. Siin on selle peamised omadused.

Ulatuslik ühilduvus

Vention mudel IBEBJ võrgukaabel omab laia ühilduvust. Saate sellega sujuvalt ühendada arvuteid, sülearvuteid, telerite, ruutereid, lüliteid või ADSL-seadmeid. Selline mitmekesisus muudab selle hädavajalikuks seadme igas kodus, kontoris või avalikus kohas.

Kategooria 6 UTP kaabel

IBEBJ mudel on kategooria 6 UTP võrgukaabel, mis tähendab, et see tagab kõrge ribalaiuse ja ühenduse stabiilsuse. Te ei pea muretsema andmekatkestuste või signaalihäirete pärast. Olgu need suured failid, 4K videote voogedastus või veebimängud, see kaabel on teie usaldusväärne partner.

Kestvus ja usaldusväärsus

Vention mudel IBEBJ kaabel on valmistatud PVC-st, mis tagab selle pikaealisuse ja vastupidavuse igapäevasele kulumisele. See materjal on paindlik ja samas vastupidav mehaanilistele kahjustustele, mis võimaldab kaablit kasutada aastaid, muretsemata selle kvaliteedi pärast. Kaabli pikkus ulatub 5 meetrini.

TootjaVention
MudelIBEBJ
Pikkus5 m
ÜhilduvusArvutid, sülearvutid, telerid, ruuterid, lülitid, ADSL jne.
MaterjalPVC
Ülekande kiirus1000 Mbps
Ribalaius250 MHz
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
583 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.