Eneloop

Panasonic eneloop aku AA 2000 2BP

Tootekood:
BK-3MCDE/2BE
Hind
9.90 €
eneloop patareid
Igal aastal loome kogu maailmas 40 miljardist ühekordselt kasutatavast patareist koosneva prügimäe. eneloop patareide välja töötamisega on Panasonic leidnud vastuse sellele probleemile. See laaditav patarei sisaldab uusimat tehnoloogiat ja on nutika disainiga. Need patareid on igapäevase elu jaoks olulised. Toote pakend on plastikuvaba.

eneloop, keskkonnasõbralik laetav aku
eneloop on töötatud välja pidades meeles jätkusuutlikkust ja keskkonna eest hoolitsemist. Patareid on ostes täielikult laaditud ning neid saab uuesti laadida kuni 2100 korda. Samuti kaotavad patareid oma laengut aeglaselt, mis tähendab, et neid saab kasutada standardsetest leelispatareidest kauem. Lisaks säilitavad need 10 aasta järel 70% oma esialgsest mahtuvusest.

Seda tüüpi patarei hind on kõrgem, kuid see tasub end kiiresti ära, kuna need patareid kaotavad laengut aeglasemalt ning neid saab laadida kiiremini ja rohkem kordasid kui standardseid patareisid. See tähendab, et nende patareide ostmisel hoiad pikemas perspektiivis kokku.

Lisaks nende kaasaegsele ja stiilsele disainile on eneloopi tehnoloogia oluline elu kõigile aspektidele. eneloop on oluline kodus, erinevates seadmetes, nagu kaugjuhtimispuldid, telefonid või mänguasjad, ning samuti töö juures. eneloop patareid sobivad ülimalt hästi kasutamiseks juhtmeta klaviatuurides, kaamerates ja mitmetes teistes seadmetes.

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.