Panasonic

Panasonic eneloop aku Lite AAA 550 2BP

Tootekood:
BK-4LCCE/2BE
Hind
6.85 €
Ideaalne madala kuni keskmise energiatarbimisega seadmete jaoks, nagu DECT telefonid ja kaugjuhtimispuldid. eneloop lite on taaslaaditav kuni 3000 korda, mis muudab selle veelgi ökonoomsemaks ja keskkonnasõbralikumaks. Toote pakend on plastikuvaba.

eneloop lite patareid
Kasutame oma igapäevases elus rohkem patareisid kui arvame – oma telefonides, kaugjuhtimispultides, mänguasjades ja paljus muus. See toob enesega kaasa suure patareidest koosneva prügimäe. Vastuseks sellele on Panasonic töötanud välja eneloop lite aku. See on keskkonnasõbralik laaditav patarei, mis kestab palju kauem kui standardsed kuivelementpatareid.

eneloop lite – oluline Sinu kodus
eneloop lite patareid on Sinu igapäevases elus väärtuslikud esemed. eneloopi tähtsaim omadus on see, et need sobivad jätkusuutliku elustiiliga. Saad laadida eneloop lite patareid kuni 3000 korda ning seda tüüpi patarei säilitab 5 aasta pikkuse kasutamise järel veel 70% oma mahtuvusest.

eneloop patareide ostmisel on need alati päikeseenergia abil täis laaditud. See tähendab, et saad neid kohe kasutada. Lisaks kestavad need ka kauem kui standardsed leelispatareid.

eneloop patareide esialgne maksumus on standardsete patareide omast suurem, kuid see hind tasub end kiiresti ära, kui mõistad, et patareid kaotavad laengut tavapärastest patareidest aeglasemalt ning neid saab rohkem kordi laadida. Patareidel on standardsetest patareidest kõrgem pinge ja need hoiavad oma laengut kauem. eneloopi valimisega valid keskkonna. Igal aastal visatakse ära 40 miljardit kuivelementpatareid, mis on hiiglaslik prügimägi. Tänu taastuvenergiale on eneloop lite patareid keskkonnale kasulikud ja aitavad seda prügimäge vähendada.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.