Xiaomi

Xiaomi Mi elektriline kruvikeeraja komplekt 24 osa

Tootekood:
BHR5474GL
Hind
38.90 €
  • Tugev magnetmootor, maksimaalne kiirus võib ulatuda 200 p/min. Täismetallist käigukasti puhul on otsikute kontsentrilisus pöörlemisel alla 0,2 mm, mis võib viimistluse tõhusust tõhusalt parandada
  • 9 tüüpi, 24 tk S2 terasest täppisotsikuid, kõvadus kuni 60 HRC, sitke ja vastupidav, vastab tavapäraste elektroonikatoodete ja uute väikeste kodumasinate lahtivõtmise ja kokkupanemise vajadustele
  • 6 tk 45 mm otsakut, mida tavaliselt kasutatakse, et tulla toime keerukamate olukordadega, nagu sügav auk, kitsas ruum jne
  • Universaalne USB-C laadimisliides. Laadimispordi kõrval olev LED indikaator annab aegsasti hoiatuse vähese võimsuse ja laadimise oleku kohta.
  • Väike, sisseehitatud laetav liitiumaku, pikk kasutusiga ja võimekus täislaetud akuga keerata 400+ täppiskruvi

Klassikaline ja stiilne auhinnatud disain
Xiaomi Electric Precision Screwdriver on saanud viis rahvusvahelist disainiauhinda: iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA ja Chicago Good Design auhinnad. Kruvikeerajal on mugav vajutamiseks mõeldud pop-up disain, mis muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks.

Täiustatud täpsusefektiivsus
Tänu võimsale magnetilisele mootorile, mis töötab kiirusega kuni 170 pööret minutis ja kõik-metallist käigukastile, on kruvikeerajal kruvikeeraja otsaku kontsentrilisus pöörlemisel mitte rohkem kui 0,2 mm, tagades suurema täpsusefektiivsuse.

Kompaktne disain ja pikk aku kasutusaeg
Kruvikeerajal on vaid 16,4 mm läbimõõduga vars. Sisseehitatud laetav liitiumaku on võimas ja kauakestev ning suudab töödelda üle 400 täppiskruvi ühe laadimisega.

24 x S2 terasest täppiskruvikeeraja otsikut
24 kvaliteetset S2 tööriistaterasest kruvikeeraja otsikut on vastupidavad ja kõvad, nende kõvadus ulatub kuni 60HRC. Need otsakud sobivad enamiku standardsete elektroonikaseadmete ja uute väikeste kodumasinate lahti võtmiseks ja kokkupanekuks.

Universaalne USB-C laadimisport
USB-C laadimisport on ühilduv populaarsete elektroonikatoodete laadimiskaablitega, muutes laadimise mugavamaks. Laadimisport kõrval asuvad indikaatorid annavad infot aku laetusest.

13 aku ohutuse testi ja 3 laadimisohutuse kaitsefunktsiooni suurendavad ohutust.

Komplektis:
  • Xiaomi elektriline täppiskruvikeeraja
  • Hoiukarp
  • 24 kruvikeerajasotsakut
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
275 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.