Lowepro seljakott PhotoSport X BP 45L AW

Lowepro
Tootekood: LP37476-PWW
Hind
303.80 €
Kuumakse
8.86 € / kuumakse alates
  • Suure jõudlusega seljakott intensiivseteks foto- ja videoülesanneteks välitingimustes
  • Sobib ideaalselt GearUP Pro Camera Box L, XL ja XXL mudelitega
  • Eriti kerge ja valmistatud 84% taastöödeldud kangastest
  • Funktsionaalne tagumine juurdepääs eemaldatavale GearUp kaameralahtrile
  • Sisaldab Medium/Large õlarihmasid ja ActivLift™ rakmeid
  • Mägironimise spetsiifiline rakmesüsteem ja spetsiaalsed funktsioonid

Lowepro PhotoSport X 45L seljakott on loodud professionaalsetele foto- ja videograafidele, kes vajavad kerget ja tõhusat kotti, mis sobib ideaalselt nende varustusega ja on võimeline taluma ekstreemseid välitingimusi. Täiuslikult loodud sobima nii igapäevaste kui ka mitmepäevaste fotograafia- ja videoülesannetega. See on välja töötatud kõige nõudlikumate professionaalsete ülesannete täitmiseks mägironimiskeskkondades.

Kuna X tähistab ristfunktsionaalsust, on Photosport X oma seeria kõige paremini toimiv seljakott välitingimusteks ja see on loodud mitte ainult parimaks sportlikuks kaameraseljakotiks suusatamise jaoks, vaid see katab kõiki tegevusi, mida aastaringselt mägedes harjutatakse. X seeria on varustatud paljude funktsioonidega, mis on mõeldud jääkirve, köite, ronimisvarustuse, suuskade, kiivri ja kõigi oluliste mägironimisvahendite hõlpsaks kaasaskandmiseks. Pikkade vahemaade puhul ei tee järeleandmisi ActivLift™ rakmesüsteem koos torsopikkuse reguleerimisega, mis on loodud optimaalse mägironimistegevuse jaoks mugava istuvuse ja kaalujaotuse tagamiseks. Photosport X kott on varustatud uue rippuva vutlariühendusega, mis tagab GearUp vutlaritele parema kaitse ja stabiliseerimise – ühildub nii GearUP Camera Box L, XL kui ka XXL-ga. Photosport X seeria seljakottidel ei kuulu kaameralahter komplekti.

Ehitatud vastupidavaks ja valmistatud 84% ulatuses taastöödeldud kangastest ning see sisaldab All Weather AW Cover™ vihmakatet, mis kaitseb varustust vihma, lume ja tolmu eest.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.