Storage case TELESIN EVA for DJI Osmo Pocket 3

Telesin
Tootekood: S6-PRC-01-TDJ
Hind
10.20 €

Telesin EVA hoiukott DJI Osmo Pocket 3 kaamerale

Hoia oma varustus turvaliselt ja tee organiseerimine lihtsaks. Spetsiaalselt DJI Osmo Pocket 3 kaamera jaoks loodud Telesin EVA kott on äärmiselt vastupidav ning selle erinevad sektsioonid võimaldavad sul optimaalselt oma ruumi korraldada ja tagada seal hoitava varustuse stabiilsus.

Kestva EVA vahtmaterjali konstruktsioon

Telesin kott on valmistatud kvaliteetsest EVA vahtmaterjalist, mis pakub suurepärast kaitset löökide ja kukkumiste eest. Veelgi enam, välimine kest vähendab varustuse kahjustamise riski transpordi ajal, kaitstes sinu DJI Osmo Pocket 3 kaamerat ettenägematute olukordade eest.

Mõeldud mitme sektsiooniga

Koti sisemus on loodud maksimaalse funktsionaalsuse silmas pidades. Mitmed sektsioonid võimaldavad sul ohutult hoida oma kaamerat ja selle jaoks mõeldud tarvikuid, vältides kriimustusi ja kahjustusi. See tagab, et iga sinu varustuse osa on oma kohas ja hästi kaitstud.

Võrgukott tarvikute jaoks

Kotis on võrgukott, mis sobib ideaalselt väikeste esemete, näiteks kaablite, akude ja mälukaartide hoidmiseks. Tõmblukk tagab, et kõik tarvikud on turvaliselt paigas ja kergesti kättesaadavad, kui neid vajad.

Mugav kasutada

Rubberiseeritud käepide pakub erakordset mugavust koti transportimisel. See on väga mugav käes hoida, mistõttu on varustuse transportimine lihtne ja meeldiv, isegi pikkael reisidel. Lisaks on toode varustatud kahekordse tõmblukuga, mis tagab kiire juurdepääsu sinu varustusele, samas kui see annab meelerahu, et see on turvaliselt suletud.

TootjaTelesin
mudelS6-PRC-01-TDJ
VärvMust
MaterjalEVA
Mõõtmed184 x 153.4 x 72 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
32 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.