Rivacase

Rivacase 5361 Laptop backpack - punane, 30L

Tootekood:
5361RED
  • Ühilduvus kuni: 17.3 "
  • Värvus: Punane
Hind
52.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

EES TÕMBLUGA TASKU, KINNITATUD VEEKILDAVA tõmblukuga

Kui olete väljas, soovite asjad kiiresti ära panna, et saaksite oma päevaga edasi minna. Õnneks on sellel Dijoni kotil ees lukuga tasku, mis võimaldab väikseid isiklikke asju lihtsalt ja kiiresti ära panna. Veekindel tõmblukk tähendab, et kõik teie olulised esemed on vihma eest kaitstud, nii et olenemata sellest, kas viibite ilmastikutingimustes väljas, võite olla kaitstud teadmises, et teie valdus jääb kahjustamata.

LIHTSA JUURDEPÄÄSU TAGAMISEKS JOONISTAGE KEEL

Soovite ülimalt hõlpsalt kotti siseneda. Aeg on liiga lühike, et rihmade ja pandlaga jamada. See sülearvutikott suletakse vana kooli nööriga, mis tähendab, et olete sekunditega sisse ja välja. Mõnikord, mida rohkem vintage lähenemine, seda parem ja sel juhul oleme kindlasti nõus. Lihtne juurdepääs sellele Dijoni sülearvutikotile on veel üks funktsioon, mis aitab teil tunda, et liigute oma päeva jooksul maksimaalselt hõlpsalt läbi.

KIIRE JUURDEPÄÄS SIDE ZIP

Mõnikord pole lihtsalt aega koti avamise ja kinnitamisega jamada, et vajalikku asja kätte saada. Sageli vajate oma esmatähtsat, vajate seda praegu. Või äkki olete selline organiseeritud pakkija, kes teab täpselt, mis järjekorras kõik on pakitud, ülevalt alla. Sel põhjusel on sellel Dijoni kotil külg, mis tagab kohese juurdepääsu teie põhikambrile ja teie asjadele. See "haara ja minge" funktsioon sobib suurepäraselt neile, kes on liikvel ja ei taha peatuda iga kord, kui neil on vaja konkreetset eset hankida.

SELJA ERGONOOMILINE DISAIN

Oluline on valida seljakott, mis ei ohverda midagi mugavuse nimel. See pole mitte ainult teie meeleseisundi jaoks ülioluline, vaid veelgi olulisem teie tervise jaoks. Üks viis, kuidas see kott on loodud ülimat mugavust pakkuma, on hingavast võrgust tagapaneel, mis võimaldab õhuvoolu ja hoiab ära igasuguse higistamise ja ebamugavustunde tekitamise. See on vaid üks näide ergonoomikale pööramisest, mida see sari pakub, et tagada teie heaolu ja paindlikkuse optimeerimine igal ajal.

PU LAMINATSIOONIGA VETKINDEL KANGAS

See Dijoni sülearvutikott on valmistatud veekindlast PU-lamineeritud kangast. Hingav, veniv ja pehme ning loomulikult niiskust ennetav kott annab teile vajaliku paindlikkuse. See annab teile multifunktsionaalse koti, mille saate kõikjale kaasa võtta, kartmata, et äkilise duši alla sattudes saavad kõik teie sees olevad esemed kahjustada. Selle venivus pakub teile piisavalt ruumi, et anda teile lisaruumi, ja pealegi tähendab selle hingav olemus, et see sobib ergonoomiliselt suurepäraselt spordirõivaste kandmiseks pärast jõusaali või treeningut.

VIHMAKATE

Kui olete maal või isegi linnas pendeldama, peate teadma, et teie kõige väärtuslikum vara on teie kotis turvaliselt alles. Seetõttu on sellel Dijoni seljakotil oma vihmakate, et saaksite seda väljaku servas, rulapargis või telki üles pannes toetada ning olla kindlas teadmises, et midagi viga ei saa. See koos juba veekindla kangaga pakub teile täielikult veekindlat kotti, mida vajate.

REGULEERITAV KLAPI SULETAMINE

Teine viis, kuidas teie Dijoni sülearvutikott jääb kompaktseks ja turvaliseks, on reguleeritav klapp, millega saate oma koti ümbritseda ja kinnitada tugevate pandlaga. See ühendub surverihmadega ja tähendab, et saate kenasti kondenseeruda ja koti tihedalt mähkida ning olla kindel, et midagi ei saa välja valguda ja kogu teie vara jääb turvaliseks.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni17.3 "
MaterialNylon
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.