Rivacase

Rivacase 7761 Laptop backpack - hall, 15.6"

Tootekood:
7761DARKGREY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
40.85 €

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

Pole kahtlust, et me kõik peame tänapäeval endaga kaasas kantavate asjade eest eriti hästi hoolt kandma. Möödas on ajad, mil meil olid kaasas vaid pastakad ja vihikud. Meil kõigil on vaja kaasas mitmeid elektroonilisi seadmeid, mis kõik on niiskuse suhtes väga vastuvõtlikud. Seetõttu oleme veendunud, et selle Galapagose tootesarjaga on kaasas kvaliteetne vetthülgav kangas, mis hoiab vee väljas ja teie esemed sees turvalisena, andes teile kindlustunde, et vihma või paisu korral päeva välja astuda.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Aktiivses stiilis kahe avara lukuga sahtliga linnaseljakott on ideaalne valik neile, kes soovivad eelseisval teekonnal kaasas kanda kõiki oma olulisi esemeid, kuid kes ei taha tülikate asjade ümber raamist. kotti terve päeva. Üks seljakoti osa mahutab teie sülearvuti, tahvelarvuti ja riidekomplekti ning teine ​​on raamatute, dokumentide ja aksessuaaride jaoks. See tähendab, et seljakott on nii kompaktne kui ka mahukas, kuid aitab teil ka päeva jooksul korras hoida.

USALDUSVÄÄRNE KAITSE

Polsterdatud sülearvutiosa koos taskuga kuni 10,5-tollise tahvelarvuti jaoks tähendab, et teie kõige kallim ja õrnem vara, mis on teie elektroonikaseadmed, hoitakse parimas võimalikus turvalises keskkonnas. Keegi meist ei saa vältida vältimatuid lööke ja koputusi, mis Peame peaaegu iga päev toime tulema õnnetuste või teiste teiega kokkupuutuvate inimestega. See seljakott annab teile aga võimaluse mitte pidevalt muretseda, kas mõni neist sündmustest võib teie komplekti olulistele osadele tõsiselt kahjustada.

KAKS KÜLGETASKUT

Selle Galapagose seljakotiga oleme taganud, et sellel pole mitte ainult üks, vaid kaks küljetaskut. See tähendab, et saate endaga kaasas kanda näiteks veepudelit ja vihmavarju, et saaksite oma päeva jooksul täielikult keskenduda ning olla terve ja hüdreeritud, mis on teie lihaste ja liigeste jaoks oluline. Vihmavari, mille eest olete eriti tänulik, kui olete teel sellele tähtsale kohtumisele või teel sellele veelgi olulisemale kuupäevale duši all.

RIHMA HALDUSSÜSTEEM

Midagi, millele sageli ei mõelda, kuid mis võib põhjustada tõsist kahju, on see, kui lahtised rihmad jäävad möödaminnes asjade külge kinni. Näiteks rattaga suurel kiirusel sõites võib puuoks olla äärmuslik oht, nagu ka sellised asjad nagu lift ja rongiuksed. Selle abistamiseks hoiab rihmahaldussüsteem ära liigse rihmamaterjali rippumise. See aitab teil ka korralik ja korralik välja näha, mis aitab siis, kui teil on vaja teistele muljet avaldada nii oma töö- kui ka ühiskondlikus elus.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.