Rivacase

Rivacase 8861 mélange MacBook Pro 16 and Ultrabook backpack - must, 15.6"

Tootekood:
8861BLACKMELANGE
  • Ühilduvus kuni: 17.3 "
  • Värvus: Must
Hind
74.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Multifunktsionaalne, vastupidav ja moodne esmaklassiline seljakott sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele. Igal Lantau kollektsiooni esemel on sisse õmmeldud kordumatu ID-kood. Registreerige see, täites My RIVACASE® lehel spetsiaalse vormi ja saate 5-aastase pikendatud garantii!

PREEMIUM KVALITEET

Julged pistejooned ning must kunstnahk ja süsikangad annavad sellele välimuse, tugevuse ja tööstusliku tunde. Tippkvaliteetne kunstnahk ja stiilne melanžpolüester kaitsevad juhuslike löökide ja kukkumiste eest. Multifunktsionaalne, vastupidav ja moodne kott sobib suurepäraselt ärireisidele ja muudele reisimisviisidele.

MAKSIMAALNE KAITSE

Mahukas ja kaitsev seljakott sisaldab erinevaid sektsioone, mis kaitsevad teie vara. Sülearvuti osal on veekindel tõmblukk ja polsterdatud küljed ning kuni 10-tollise tahvelarvuti taskul on polsterdatud põhi.

MAKSIMAALNE RUUM

Eesmine lukuga tasku sisaldab tarvikuid, voolupangaid, visiitkaarte, pastakaid ja nutitelefone. Veel üks lukuga sahtel mahutab dokumendid ja tasku pudeli või vihmavarju jaoks.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Meie kaubamärgi DNA keskseks tunnuseks on detailidele tähelepanu pööratud kott varustatud paljude funktsioonidega, mis pakuvad teile mugavust, mugavust, ohutust ja paindlikkust. Käru rihm, millel on peidetud lukuga tasku passi ja rahakoti jaoks, kinnitab seljakoti veereva pagasi külge.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni17.3 "
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.