Rivacase

Rivacase 8125 Laptop business backpack - must, 14"

Tootekood:
8125BLACK
  • Ühilduvus kuni: 14 "
  • Värvus: Must
Hind
37.95 €

See Narita äriseljakott mahutab kuni 14-tollised sülearvutid. Ideaalne linnaprofessionaalidele, väljendab enesekindlust ja julgust, sobides kotiga stiilsele ja sõltumatule linnainimesele. Multifunktsionaalne, kerge ja rafineeritud – näete reisides enesekindla ja tasakaaluka välja ja tunnete end. Kotil on hulk funktsioone.

PUHAS KEEMUS JA STIIL

See seljakott, mis sobib suurepäraselt linnaprofessionaalidele, on valmistatud traditsioonilistest kalasabamustrilistest kangastest ja rikkalike kunstnahast sisestustega. See muster meenutab vana head tweedi ja kombineerituna PU-nahaga muudab koti mitte ainult tugevaks ja praktiliseks, vaid ka elegantseks ja stiilseks. Tööstuslik metallist riistvara annab sellele eesmärgi ja kohaloleku tunde.

MAKSIMAALNE SÄILUSTAMAHT

Sülearvuti sahtel, dokumentide sektsioon ja tasku kuni 10,1-tollisele tahvelarvutile pakuvad maksimaalset hoiuruumi. Täiendavad sisemised lukuga taskud mahutavad mobiiltelefoni, dokumente ja tarvikuid ning spetsiaalselt disainitud küljetaskusse mahub veepudel. Reisite täisvarustuses kõikjal, kuhu lähete.

MUGAVUS JA KAITSE

Seljakott pakub kaitset oma paksendatud külgedega ning rihmahaldussüsteem hoiab ära liigse materjali rippumise. Lisaks kujundasime kotil ventilatsioonisüsteemi, mis hoiab teid seljas kandes jahedana ja kuivana.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni14 "
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.