Rivacase

Rivacase 5421 Urban backpack - leopard, 14L

Tootekood:
5421LEOPARD
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Beige
Hind
9.90 €23.90 €

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

Tänapäeval ei taha te oma isiklike asjade ja koti sisuga riskida. Me kõik kanname endaga kaasas mitut eset, mis on vastuvõtlikud veekahjustustele. See on selline kahju, mis ei saa rikkuda mitte ainult teie päeva, vaid potentsiaalselt teie kuud või aastat, mistõttu on ülioluline, et võtaksite kasutusele vajalikud ettevaatusabinõud. Seetõttu on selle Erebuse kollektsiooniga varustatud kvaliteetne vetthülgav kangas, mis hoiab vee väljas ning sees olevad asjad kuivana ja ohutuna.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

See on raske tasakaalustus, mille vahel peavad kõik kotid astuma, veendumaks, et teil on piisavalt ruumi kõigi vajalike ja oluliste isiklike asjade jaoks, aga ka veenduda, et see ei oleks nii suur, et see oleks pigem takistuseks kui abiks. Selle Erebuse seljakotiga pakutakse teile tervislikku keskteed, kus see on piisavalt kompaktne, et võimaldada teil kitsastes kohtades hõlpsasti orienteeruda, kuid on ka piisavalt ruumikas, et mahutaks sellesse lisapaari teksaseid või särki, mida vajate. teie ärasõidul.

KAKS tõmblukuga EES TASKU

Me kõik teame, kui kohutavalt igav on püüda leida oma võtmed koti põhjast, et leida need pärast pooletunnist otsimist püksitasku põhjas. Selleks, et aidata teil sellest nürist harjutusest mööda hiilida, oleme varustanud selle seljakoti suurepärase vahva funktsiooniga - eemaldatava võtmepaela. Nii et lihtsalt lõigake oma võtmed ära ja olge turvaline teadmises, et teate nende asukohta igal kellaajal. Nii et jätke hüvasti nende kohutavate hetkedega, mil olete oma majast pimedas ja vihmas kinni.

KAKS KÜLGETASKUT

Mõnikord ei piisa ühest. Seetõttu oleme veendunud, et sellel kotil on mitte üks, vaid kaks küljetaskut. Need pakuvad teile ideaalseid pesasid, mille abil saate asetada midagi vihmavarju taolist, et hoida teid teel sellele ülitähtsale kohtumisele läbi naha läbi imbumise. Või võimaldab see kaasa võtta midagi üliolulist, näiteks veepudelit, mida parema meelega kotis ei oleks, kuid mida tead, et pead säilitama keskendumisvõimet ning hoidma terve ja hüdreeritud kogu päeva.

MUGAV KAASANDMINE

Mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad muudavad kandmise palju lihtsamaks. See pole oluline mitte ainult teie enda mugavuse huvides, vaid kuna see jaotab seljakoti raskuse ühtlaselt, on see kasulik teie üldisele tervisele, eriti kui kannate rasket koormat. Kaasas on pehme aas kandmiseks või riputamiseks, et saaksite selle koju jõudes korralikult käest libistada. Kaasas on ka rihmahaldussüsteem, mis takistab liigse rihmamaterjali rippumist, et saaksite oma päeva jooksul korras, korras ja kompaktsena püsida.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
VärvusBeige

Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.