Rivacase

Rivacase 5532 Lite urban laptop bag - sinine, 16''

Tootekood:
5532BLUE
  • Ühilduvus kuni: 16 "
  • Värvus: Sinine
Hind
19.05 €

KAKS MAHUMAT TÕMBLUGA EESTASKUT, KAITSED TÕMBLUGA KATTEGA

Mõned esemed, mida soovite kiiresti ja hetkega ära hoiustada, ilma et peaksite koti põhiosa pidevalt avama ja sulgema. See juhtub sageli selliste asjadega nagu telefon, laadija või väike märkmik. Seetõttu oleme loonud selle Mestalla koti, millel on kaks mahukat eesmist lukuga taskut, et saaksite oma esemeid kenasti ära panna. Ja kuna me ei taha nende asjadega riskida, oleme veendunud, et need asjad jäävad turvaliselt kaitsva lukuga kaanega.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Tänapäeval ei suuda paljud kotid kompaktsuse ja ruumi vahelist hoolikat tasakaalu saavutada. Need on kas loodud nii suured, et muutuvad kohmakaks ja kohmakaks ning neil on tarbetut lisaruumi, mida te ei vaja, või on need nii kompaktsed, et nendesse ei mahu peaaegu midagi. Meie, RIVACASE, teame aga praktilisuse tähtsust. Seetõttu oleme veendunud, et see Mestalla kott saavutab täiusliku tasakaalu, sest see pakub teile rohkem kui piisavalt ruumi kogu teie asjade jaoks, kuid mitte nii palju, et tunneksite, et kannate kohvrit endaga kaasas!

SPETSIAALNE SÜLEVARVI TASKU

Sülearvutikoti valimisel on ülioluline valida see, mis on loodud nii, et teie põhiseadme ehk sülearvuti turvalisus on ülimalt oluline. Liiga sageli näete kaubamärke, kes ohverdavad selle vaieldamatu prioriteedi mõne hiljutise moetrendi kasuks. See ei kehti selle Mestalla sülearvutikoti puhul, mis on meie valikus üks suuremaid ja mahutab kuni 16" mõõtmetega sülearvutid. Spetsiaalselt disainitud sülearvutitasku tagab, et teie seade püsib kindlalt paigal ja hoiab ära selle kahjustused, mis võivad tekkida, kui see jääb teie koti põhja kolisema (lisakaitseks soovitame kasutada sülearvuti ümbrist).

TUGEVAD KÄEPIDED KANDMISEKS

Paljuski on kott just nii hea kui selle sangad. Õrnade, õhukeste ja halvasti valmistatud käepidemetega laht võib viia selleni, et nad kaevavad teie sõrmedesse, jätavad teie kätele märgid ja muudavad kogu koti kandmise täielikuks viletsuseks. Mitte ainult see, vaid ka siis, kui need halvasti disainitud käepidemed hakkavad koti küljest lahti murdma, võivad käed olla tõsised. Seetõttu on see kott valmistatud tugevate sangadega, et muuta koti kandmine võimalikult lihtsaks ja sujuvaks.

SISEMINE tõmblukuga TASK

See kott ei hoolitse mitte ainult teie põhiseadme, teie sülearvuti eest, vaid ei ohverda ka midagi, pöörates tähelepanu teie muudele asjadele, mida päevast päeva vajate. Koti sees olev lukuga sisetasku on ideaalne koht rahakoti või märkmiku hoidmiseks ja teadmiseks, et need on kuskil, kust leiate need alati. See aitab hoida teid eesseisvas päevas organiseeritud, võimaldades teil seda enda kasuks optimeerida ning hoida teid pingevabas ja praeguses meeleolus.

VETTHÜLGAV KANGAS

Tänapäeval on ülioluline, et hoiaksime niiskuse eemal oma kottide sisemusest ja elektroonikaseadmetest. Kuigi tehnoloogia on viimastel aastatel märkimisväärselt edasi arenenud, on meie seadmed endiselt veekahjustuste suhtes väga vastuvõtlikud. Arvestades nende tähtsust ja nende kesksust meie elus nii meie töö- kui ka sotsiaalses maailmas, oli oluline kujundada kott, mis hoiaks ära selle ohu tekitatud kahju. Seetõttu on see kott valmistatud vetthülgavast kangast, mis hoiab teie esemed sees kindlalt ja kuivana.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni16 "
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.