Rivacase

Rivacase 5431 Urban backpack - pruun, 20L

Tootekood:
5431KHAKI
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Brown
Hind
30.50 €

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

Tänapäeval ei taha te oma isiklike asjade ja koti sisuga riskida. Me kõik kanname endaga kaasas mitut eset, mis on vastuvõtlikud veekahjustustele. See on selline kahju, mis ei saa rikkuda mitte ainult teie päeva, vaid potentsiaalselt teie kuud või aastat, mistõttu on ülioluline, et võtaksite kasutusele vajalikud ettevaatusabinõud. Seetõttu on selle Erebuse kollektsiooniga varustatud kvaliteetne vetthülgav kangas, mis hoiab vee väljas ning sees olevad asjad kuivana ja ohutuna.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

See seljakott läbib väga hoolikalt läbimõeldud piiri ruumi ja praktilisuse vahel. See ei ole nii suur, et sellest saaks tohutult tülikas kott, mida tunned, et pead endaga kaasas tassima ja milles tundub alati olevat üleliigset ebavajalikku ruumi. Kuid see pole ka nii väike kott, et teil on pidevalt tunne, et peate selle lisaeseme sisse toppima, et veenduda, et teil on kõik vajalik. See on nii kompaktne, et hõlbustada ruumis liikumist, kuid see on ka piisavalt mahukas, et saaksite kõike vajalikku kaasas kanda.

TAGAOSAL PEIDETUD tõmblukuga TASK

Selle Erebuse seljakoti tagaküljel on peidetud lukuga tasku, kui teil on vaja asju suurema turvalisuse eest hoida. On asju, näiteks passis kirjas, et me tahame, et me saaksime registreerimislauas viibides või turvakontrollis olles üsna kiiresti välja pääseda, kuid mida tahame hoida ka üliturvalistes tingimustes. See on koht, kus see peidetud tasku tuleb omaette, pakkudes teile kohta, kus saate selle hõlpsalt käest libistada ja jääda turvaliseks, pidades silmas, et see on võimalikult ohututes tingimustes.

MUGAV KAASANDMINE

Mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad pakuvad teile ideaalseid rihmatüüpe, et teie eelseisval reisil meelt kergendada. Kui kasutate raskeid koormusi, ei pea te muretsema, et õhukesed rihmad süvenevad teie selga ja õlgadesse, mis tekitavad teile ebamugavust ja potentsiaalselt pikaajalisi tervisekahjustusi. Samuti ei lase polsterdatud tagapaneel teravamate asjade nurkade sisse tungida. Pehme kandesang ja riputusaas annavad võimaluse koti ära laduda ja hoida oma kodu kena ja korras.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusBrown
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.