Rivacase

Rivacase 7532 Laptop bag - hall, 15.6"

Tootekood:
7532DARKGREY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Dark Grey
Hind
19.70 €

VARGUSVASTANE DISAIN

Seda sülearvutikotti ehitades tahtsime veenduda, et see oleks võimalikult turvaline. Teie esemete ohutus on see, mis on jäänud meile algusest lõpuni ülimalt tähtsaks ja see eristab meid teistest kaubamärkidest, mis keskenduvad ainult välimusele ja esteetikale. Sellel kotil on palju vargusvastaseid kaitseelemente, sealhulgas õhuke ja kompaktne disain minimaalse arvu nähtavate taskutega, nii et varastele ega taskuvargatele ei jääks midagi pilkupüüdvat ja et möödujal poleks lihtne juurdepääs .

VARJATUD tõmblukuga EES TASKU

Päev saab olla ainult nii hea, kui see on korraldatud. Nagu vana kõnekäänd ütleb, ära valmistu – siis valmistu ebaõnnestumiseks. Ja nii tahtsime selle koti ehitamisel veenduda, et kõik elemendid aitaksid teid igal võimalikul viisil oma eelseisvat päeva optimeerida. Seetõttu on sellel sülearvutikotil oma korraldajapaneel pliiatsi, dokumentide ja nutitelefoni jaoks. Nii et pange oma esemed lihtsalt peidetud eesmisse lukuga taskusse ja teadke, et teie esemeid ei hoiustata mitte ainult ülima turvalisusega, vaid ka seda, et need on alati täpselt seal, kus nad olema peaksid.

KAKS VÕRGUSTASKUT

Tänapäeval on paljudel meist mitu seadet. Sülearvutist üksi sageli ei piisa või see ei paku täielikku mitmekülgsust ega funktsionaalsust, mida igapäevaseks tööks või koduseks eluks vaja võib minna. Nii et seda Prateri sülearvutikotti kujundades tahtsime veenduda, et suudame rahuldada inimesi, kellele sellest lihtsalt ei piisa. Seetõttu oleme varustanud kaks võrktaskut, et saaksite kiiresti käest libistada tahvelarvuti või kaks või telefoni ja teaksite, et ka neid saab ohutult ja turvaliselt kaasas kanda igapäevasel töölesõidul või kaugemal reisides.

EEMALDATAV REGULEERITAV ÕLARIHM

Kõigile inimestele ei meeldi oma kotte ühtemoodi kanda. Ja isegi kui olete sagedamini selline inimene, kes eelistab kasutada ühe käe stiili, soovisite, et teil oleks võimalus kott üle õla riputada. Rongijaamas või lennujaamas ringi liikudes on eriti kasulik, kui teil on vaba käsi pagasi vedamiseks või muu kaasaskandmiseks. Seetõttu on sellel Prateri kotil oma eemaldatav ja reguleeritav õlarihm, nii et teil on lisavõimalus selle selga libistamiseks ja sobivaks kohandamiseks. Sest nagu kõigi meie toodete puhul, on kohanemisvõime ja funktsionaalsus võtmetähtsusega.

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

Te ei taha oma väärtuslike elektroonikaseadmetega riskida. Need sisaldavad liiga palju elutähtsat teavet ning on liiga põimunud ja meie igapäevaelu lahutamatud, et neid ohustada. Veekahjustuste oht peaks olema kõigi uut sülearvutikotti otsivate inimeste jaoks esmatähtis ja seetõttu oleme veendunud, et sellel sülearvutikotil on kvaliteetne vetthülgav kangas, nii et teie sülearvuti hoitakse kõige turvalisem keskkond. See tähendab, et kui teil on õnnetu duši alla sattuda, võite vähemalt olla ohutu teadmises, et teie elektroonika ei kannata soovimatute tagajärgede käes.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusDark Grey
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.