Rivacase

Rivacase 7562 anti-theft Laptop backpack - hall / sinine 15.6''

Tootekood:
7562GREY/DARKBLUE
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Dark Blue / Grey
Hind
23.75 €

VARGUSVASTANE DISAIN

Teie koti sisu kaitsmine on meie jaoks siin RIVACASE'is ülimalt tähtis. Seetõttu oleme veendunud, et sellel kotil on oma vargusvastased elemendid, et tagada teie asjade ohutu transport. Õhuke, kompaktne disain minimaalse arvu nähtavate taskutega ei võimalda varastel hõlpsasti avada ning peamine peidetud lukuga sahtel peidab teie kõige olulisemad vidinad. Lõpuks peidab eesmine peidetud lukuga tasku koos korraldajapaneeliga suurepäraselt teie väärisesemed, nagu mobiiltelefonid, ID-kaart, rahakott jne. Nii et saate oma teekonnal enesekindlalt edasi minna, teades, et kõik teie asjad on vabad. kahju ja kaotuse eest.

VARJATUD tõmblukuga EES TASKU

Selle Prateri tootesarja loomisel ei soovinud me teile pakkuda mitte ainult üliturvalist kotti, mis aitab ära hoida taskuvaraste või varaste ohtu, vaid soovisime säilitada ka kõigi meie toodete sünonüümid – ülima funktsionaalsuse ja ergonoomilise disaini. . Seetõttu oleme hoolitsenud selle eest, et meie peidetud eesmises lukuga taskus on oma korraldajapaneel pliiatsi, dokumentide ja nutitelefoni jaoks, et saaksite olla täiesti valmis kõigeks, mida päev teid ähvardab, ja teada, kus iga teie ese on. alati.

KAKS SISESTASKUT

Seljakoti valimisel on oluline valida selline, mis aitab teil oma päevast maksimumi võtta, mitte ainult üks, mis viib teid punktist A punkti B. See tähendab, et tuleb valida selline, mis hoiab teid võimalikult organiseerituna, et saaksite suudate vastu tulla mis tahes väljakutsega, mis teile ette tuleb. See kott teeb just seda ja sellel on kaks hoolikalt paigutatud sisetaskut veepudelite, vihmavarju, akupanga või muu vajaliku jaoks. Nii saate kõik esemed, mida sel päeval vaja võib minna, käest panna ja jätkata oma päeva enesekindlusega, mis tuleneb teadmisest, et olete valmistunud kõigeks, mis teid ees ootab.

MUGAVAD PEHMESTATUD LÄBIDEGA ÕLARIhmad

On vähe asju, mis on hullemad kui seljakoti ostmine, kui avastate, et selle kasutamine paneb rihmad kaela ja õlgadesse süvenema. See ei pruugi olla mitte ainult ebamugav, vaid ka ohtlik. Uuringud näitavad, et pikaajalisel kasutamisel avaldavad kotid, mis põhjustavad raskuse ebaühtlast jaotumist õlgadele, tugevat survet teatud kehapiirkondadele ning võivad põhjustada tõsiseid tervisekahjustusi lihaste ja liigeste osas. Sellel kotil on aga spetsiaalselt disainitud mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad, nii et olenemata kantud raskusest või teekonna pikkusest on teil endiselt mugav.

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

RIVACASE’is oleme uhked, et loome tooteid, mis ei ole mitte ainult iseenesest vastupidavad, vaid aitavad kaasa ka kõigi teie asjade pikaealisusele. Seetõttu on projekteerimisetapis meie jaoks esmatähtis tagada, et teie elektroonikaesemed oleksid niiskuse eest kaitstud. Seetõttu on selle Prateri koti valmistamisel kasutatud kvaliteetset vetthülgavat kangast, nii et äkilise duši alla sattudes jookseks vesi kotilt lihtsalt maha ja teie väärisesemed ei kahjusta ega kahjusta.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusDark Blue / Grey
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.