Rivacase

Rivacase 8221 Laptop bag - must, 13.3"

Tootekood:
RC8221_BK
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Must
Hind
17.90 €

Central Collection sülearvutikott on loodud spetsiaalselt hõivatud professionaalidele ja sagedastele reisijatele. See kehastab keerukust ja funktsionaalsust, mis on meie kaubamärgi kaks tunnusjoont. Sobib pikamaareisideks ja igapäevasteks tegevusteks, valmistatud parima kvaliteediga materjalidest ja paljude funktsioonidega, et jõuate alati täielikult valmis.

TAGASI ALUSTE JUURDE

Stiilne, õhukese joonega ja elegantne oma juhuslikkuses on kott ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Selle stiilne sinine viimistlus väljendab enesekindlust, individualismi ja ambitsiooni. See kott kätkeb endas keerukust ja funktsionaalsust, mis on meie kaubamärgi kaks tunnusjoont. Sobib pikamaareisideks ja igapäevasteks tegevusteks, valmistatud parima kvaliteediga materjalidest ja paljude funktsioonidega, et jõuate alati täielikult valmis.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Kesksesse sahtlisse mahub 13,3-tolline sülearvuti, Macbook Air, Pro 13,3" või ultrabook. Elegantne välistasku pakub hoiuruumi tahvelarvutile ja muudele seadmetele, mille mahutavus on piisavalt suur, et mahutada muu tööpäeva jooksul kogunenud aeg. Lisaks Taskus on korraldajapaneel nutitelefoni, dokumentide ja tarvikute jaoks, mis võimaldavad teil oma esemeid korralikult tellida. Kahekordne tõmblukk töötab sujuvalt ja kiiresti, võimaldades vajadusel hõlpsat juurdepääsu.

KAITSE JA MUGAVUS

Polsterdatud osadega vooderdatud sülearvuti sahtel pakub täiendavat kaitset igapäevaste ja pikamaareisi põrmude ja sebimise eest, jättes teile kiire ajakavaga seoses ühe asja vähem muretsemiseks. Mitmekülgsel ja mugaval kotil on polsterdatud käepidemed, mis kaitsevad teie käsi ja muudavad selle haaramise lihtsaks, ning eemaldatav ja reguleeritav rihm, kui otsustate seda üle õla kanda. Libisemisvastane õlapolster hoiab ära libisemise, pannes koti hõlpsalt õlale istuma, et vältida loomulikku liikumist häirida.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
MaterialPolyester
VärvusMust

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.