Rivacase

Rivacase 7731 Laptop bag - hall, 15.6"

Tootekood:
7731DARKGREY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
28.35 €

KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS

Pole kahtlust, et me kõik peame tänapäeval endaga kaasas kantavate asjade eest eriti hästi hoolt kandma. Möödas on ajad, mil meil olid kaasas vaid pastakad ja vihikud. Meil kõigil on vaja kaasas mitmeid elektroonilisi seadmeid, mis kõik on niiskuse suhtes väga vastuvõtlikud. Seetõttu oleme veendunud, et selle Galapagose tootesarjaga on kaasas kvaliteetne vetthülgav kangas, mis hoiab vee väljas ja teie esemed sees turvalisena, andes teile kindlustunde, et vihma või paisu korral päeva välja astuda.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Sellel kotil on avar põhisahtel dokumentide ja tarvikute jaoks, millel on lukuga tasku rahakoti ja passi jaoks. See tähendab, et teil pole mitte ainult rohkem kui piisavalt ruumi oma asjade ja raamatute jaoks, mille peate lihtsalt kaasa võtma, vaid saate ka hoida turvaliselt, turvaliselt ja korras kõik oma kõige väärtuslikumad isiklikud asjad. Kõigest sellest hoolimata jääb kott väga kompaktseks ja seega on kiirematel päevadel lihtne orienteeruda.

USALDUSVÄÄRNE KAITSE

Selle Galapagose koti polsterdatud sülearvutiosaga on kaasas tasku kuni 10,5-tollisele tahvelarvutile. See tähendab, et võtate kasutusele kõik vajalikud ettevaatusabinõud, et hoida nii sülearvuti kui ka tahvelarvuti kaitstult eemal koputustest ja löökidest. mis on osa igapäevaelust. Te ei taha, et peaksite oma päeva veetma pideva hirmuga, et teie elektroonilised seadmed on ohus, ja seepärast annab see Galapagose kott teile enesekindlust, et teha kõike, mida peate tegema ilma mure maailmas.

KOKKUPANDAVAD KÄEPIDEMED

Selle koti sangad on mõlemalt poolt välislahtriteks kokkuvolditavad, muutes koti veelgi õhemaks. See tähendab, et kui soovite kitsastes kohtades orienteeruda, siis mitte ainult ei saa te end kompaktsemana hoida, vaid pakub kotti tavapärasest erineval viisil – sidurilaadsemalt. Meie RIVACASE-s teame, et kaks inimest ei ole ühesugused ja et meil on igaühel oma eelistused ning seepärast ehitame, nagu see valik, kõike, mida teeme, mitmekülgsust.

MUGAV KAASANDMINE

Mugav reguleeritav õlarihm ja pehmed kandesangad tähendavad, et saate reisile kaasas kanda kõike, mida te reisile kaasa võtate, isegi kui see on raske koorem. See rihm kergendab teie tuju pikal reisil ja lisab mugavust. Selle reguleeritav olemus tähendab, et kui kannate sel päeval midagi muud, saate oma äranägemise järgi lõdvendada või pingutada.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.