Rivacase

Rivacase 8823 mélange MacBook Pro and Ultrabook case - must, 13.3"

Tootekood:
8823BLACKMELANGE
  • Värvus: Must
Hind
39.95 €

See õhuke, multifunktsionaalne ja elegantne esmaklassiline ümbris sobib kuni 13,3-tollistele sülearvutitele ja sellel on kõva kestaga tagapaneel, mis tagab ülima kaitse. Igal Lantau kollektsiooni esemel on sisse õmmeldud kordumatu ID-kood. Registreerige see, täites My RIVACASE® lehel spetsiaalse vormi ja saate 5-aastase pikendatud garantii!

PREEMIUM KVALITEET

Mustad ja hallid kangad edastavad tõsidust ja professionaalsust. Tippkvaliteetne kunstnahk ja stiilne melanžpolüester kaitsevad juhuslike löökide ja kukkumiste eest.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Kott on disainitud detailidele suurimat tähelepanu pöörates. See pakub mugavust polsterdatud käepidemetega ja mitmekülgsust eemaldatava, reguleeritava libisemisvastase õlapadjaga rihma abil, mis võimaldab teil kohvrit kanda teile kõige sobivamal viisil.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Korpus pakub maksimaalset mahutavust. Keskses sahtlis on vaheseinad, mis mahutavad sülearvuti, iPad Pro 12.9 ja dokumendid. Kuni 10,1 tollise tahvelarvuti jaoks on lisatasku. Ees lukuga tasku mahutab nutitelefoni, visiitkaardid ja tarvikud.


Füüsilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.