Rivacase

Rivacase 8135 Laptop business attaché - must, 15.6"

Tootekood:
8135BLACK
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Must
Hind
37.95 €

See stiilne Narita kohver sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele. Puhas rafineeritus ja stiil, see edastab enesekindlust ja julgust, sobides kotiga stiilsele ja sõltumatule linnainimesele. Detailidele tähelepanu pööratud kott on mahukas, mitmekülgne ja kaitsev.

PUHAS KEEMUS JA STIIL

See kott on valmistatud traditsioonilisest kalasabakangast rikkalike kunstnahast sisestustega. See muster meenutab vana head tweedi ja kombineerituna PU-nahaga muudab koti mitte ainult tugevaks ja praktiliseks, vaid ka elegantseks ja stiilseks. Tööstuslik metallist riistvara annab sellele eesmärgi ja kohaloleku tunde.

MAKSIMAALNE SÄILITAMINE JA KAITSE

Kotil on keskne sülearvuti sahtel, dokumentide sektsioon ja tasku kuni 10,1 tollise tahvelarvuti jaoks. Panipaika pakuvad ka koti esiküljel kaks lukuga taskut, kuhu mahuvad juhtmed, laadijad ja muud tarvikud. Nagu kõigi meie toodete puhul, jooksevad koti tõmblukud sujuvalt ja tõmbavad kiireks ja hõlpsaks juurdepääsuks.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Kott pakub mugavust läbi polsterdatud käepidemete ning eemaldatav reguleeritav rihm võimaldab seda kanda just endale sobival viisil. Seda rihma saab hõlpsasti eemaldada, kui seda pole vaja, või hõlpsalt soovitud pikkusele reguleerida. Paksendatud küljed kaitsevad teie esemeid juhuslike kahjustuste eest.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.