Rivacase

Rivacase 8991 Lady's Laptop Bag - must, 15.6"

Tootekood:
RC8991_BK
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Must
Hind
29.90 €

See moekas naistekott sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele. Multifunktsionaalne, kogenud ja vastupidav, see sobib ideaalselt linnaprofessionaalidele ja liikvel olevatele õpilastele. Vaatamata oma kompaktsusele on kotil mitmesuguseid funktsioone.

KÕRGE KVALITEETNE VEEKINDEL KUNSTNAHK

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast mustast nahast valmistatud siledad pinnad edastavad enesekindlust ja klassi. Puhtad kontrastsed valged õmblused, mis on nutikalt muudetud disaini esteetiliseks tunnuseks. Kontrastne hele sisevooder annab kotile tasakaalu ja originaalsuse.

MAKSIMAALNE SÄILUSTAMAHT

Mahukas kesksahtlis on kõik vajalikud tarvikud. Polsterdatud pesa mahutab sülearvuti ja sellel on rihm, mis kinnitab teie seadme kindlalt oma kohale. Kaks sisetaskut mahutavad dokumente, tarvikuid ja kuni 10,1-tollist tahvelarvutit. Esitasku mahutab visiitkaarte, mobiiltelefoni ja muid esemeid ning sellel on maksimaalse turvalisuse tagamiseks magnetsulgur.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Tugev hõbedane riist annab kotile kindlustunde ja kõik tõmblukud töötavad sujuvalt, pakkudes kiiret ja lihtsat juurdepääsu, kui teil on ärikohtumise või reisimise ajal midagi kiiresti vaja. Mugavad pikendatud käepidemed pakuvad täiendavat mugavust, võimaldades teil kotti käes või üle õla kanda.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus110 mm
Laius450 mm
Sügavus300 mm
MaterialPolyurethane
VärvusMust

Toote saadavus

Narva
Narva Fama keskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.