Rivacase

Rivacase 8630 Laptop bag - punane, 15.6"

Tootekood:
8630RED
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Punane

Kaitsev ja mugav stiilne Tiergarteni sülearvutikott kehastab individuaalsust, elegantsi ja mitmekülgsust. Elegantne punane välisvooder pöörab kindlasti tähelepanu, vastandudes suurepäraselt metallhalli sisevoodriga, et edastada samaaegselt lõbusust ja tõsidust. See on loodud sobima kuni 15,6-tollistele sülearvutitele ja sellel on erinevad funktsioonid.

VETKINDEL KANGAS

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist valmistatud kott peab vastu rasketele ilmastikutingimustele, mis on eriti kasulikud kaitseks ootamatu vihmasaju eest, mis on linna ärireiside vältimatu fakt.

MAKSIMAALNE VÕIMSUS

Kompaktne, kuid mahukas koti kesksahtlisse mahub sülearvuti ning seal on osa dokumentide jaoks ja tasku kuni 10,1-tollistele tahvelarvutitele. Kaks välistaskut võimaldavad hoida tarvikuid, visiitkaarte ja nutitelefoni. Välimine sahtel mahutab ka muid tarvikuid ja dokumente.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Kott on disainitud pöörates täielikku tähelepanu detailidele, mis on meie kaubamärgi tunnus. Polsterdatud käepidemed pakuvad mugavust ja eemaldataval reguleeritaval rihmal on libisemisvastane õlapolster, et kott ei segaks teie loomulikku liikumist. Kõik tõmblukud töötavad sujuvalt ja tõmbavad kiireks ja hõlpsaks juurdepääsuks, kui teil on ärikohtumisel või reisi ajal midagi kiiresti vaja.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusPunane
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.