Rivacase

Rivacase 8550 Laptop bag - must, 17.3"

Tootekood:
RC8550_BK
  • Ühilduvus kuni: 17.3 "
  • Värvus: Must
Hind
31.35 €

See Tiergarteni kott sobib kuni 17,3-tollistele sülearvutitele. Õhukese joonega, klanitud ja elegantselt lihtsa värvilahendusega kott sobib ideaalselt linnaprofessionaalidele ja liikvel olevatele tudengitele. Metallist hõbedase voodriga sisemus annab kotile tööstusliku tunde ning edastab selgust ja tasakaalukust. Selle sümmeetriline kastikujuline väline disain annab sellele keerukuse ja professionaalsuse tunde.

VETKINDEL KANGAS

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist valmistatud kott peab vastu rasketele ilmastikutingimustele, mis on eriti kasulikud kaitseks ootamatu vihmasaju eest, mis on linna ärireiside vältimatu fakt.

MAKSIMAALNE VÕIMSUS

Vaatamata oma kompaktsele olemusele pakub kott maksimaalset mahutavust. Keskne sülearvuti sahtel ümbritseb teie seadet kindlalt ning selles on osa dokumentide jaoks ja tasku kuni 10,1-tollise tahvelarvuti jaoks. Kaks välistaskut pakuvad hoiuruumi tarvikute, visiitkaartide ja nutitelefoni jaoks, nii et reisite organiseeritult ja ette valmistatud kõikjal, kuhu lähete. Välimine sahtel mahutab ka muid tarvikuid ja dokumente.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Kott on disainitud pöörates täielikku tähelepanu detailidele, mis on meie kaubamärgi tunnus. Polsterdatud käepidemed pakuvad mugavust ja eemaldataval reguleeritaval rihmal on libisemisvastane õlapolster, et kott ei segaks teie loomulikku liikumist. Kõik tõmblukud töötavad sujuvalt ja tõmbavad kiireks ja hõlpsaks juurdepääsuks, kui teil on ärikohtumisel või reisi ajal midagi kiiresti vaja.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni17.3 "
Kõrgus90 mm
Laius440 mm
Sügavus300 mm
MaterialPolyester
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.