Rivacase

Rivacase 8731 Diagonal plus Laptop bag - hall, 15.6"

Tootekood:
RC8731_GY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
21.70 €

See Tivoli kott sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele. See kehastab keerukust ja professionaalsust elegantsete mustade kangaste ja stiilse välisdiagonaaliga disainiga. Kaitsev, mahukas ja mitmekülgne – reisite organiseeritult ja ette valmistatud kõikjal, kuhu lähete.

ŠIKK DISAIN JA KÄSITÖÖDE KVALITEET

Me kujundasime selle koti, keskendudes detailidele, mis on meie kaubamärgi DNA keskne element. See kehastab keerukust ja professionaalsust elegantsete mustade kangaste ja stiilse välisdiagonaaliga disainiga. Mustad ja süsivärvitoonid segunevad vaevata, et anda kotile stiilse alahinnangu tunde. Suure tihedusega materjalid ja paksendatud küljed pakuvad maksimaalset kaitset.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Hoolimata üliõhukesest kompaktsest olemusest on kotil keskne sülearvuti sahtel ning kaks sisemist osa dokumentide, tarvikute ja kuni 10,1-tollise tahvelarvuti jaoks. Koti sisemus on polsterdatud, et kaitsta juhuslike löökide ja põrutuste eest, mis on tavalised igapäevastel ja pikamaareisidel. Sellel on ka väline tasku nutitelefoni ja muude tarvikute jaoks.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Kott pakub mugavust tänu polsterdatud käepidemetele. Eemaldatav reguleeritav rihm annab teile paindlikkuse kanda kotti mis tahes viisil, mida soovite. Kõik tõmblukud jooksevad sujuvalt ja tõmbavad kiireks ja hõlpsaks juurdepääsuks.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus285 mm
Laius405 mm
Sügavus50 mm
MaterialPolyester
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.