Rivacase

Rivacase 7915 Laptop sleeve - hall, 15.6"

Tootekood:
7915GREY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
15.35 €

KÕRGE KVALITEETNE VEEKINDEL TVIIDMATERJAL

Tänapäeval on ülioluline hoida oma igapäevaseid esemeid keskkonnas, mis hoiab ära igasuguse niiskuse sisenemise ja teie elektroonikaseadmete kahjustamise. Need on lihtsalt liiga olulised ja meie igapäevaelu lahutamatud osad, et mitte kuidagi riskida. Seetõttu oleme veendunud, et sellel Anviki kollektsioonil on oma kvaliteetne veekindel tviidmaterjal, et saaksite julgelt oma päeva veeta teadmisega, et teie kõige kallim vara on turvaliselt teie kodus. kotti ja on teie reisi algusest lõpuni, olenemata ilmastikutingimustest.

KAITSEV PLÜÜS SISEVOODRI

Soovite hoida oma väärtuslikke elektroonikaseadmeid alati parimas seisukorras. Nende esinduslikkuse tagamine on see, et näete oma koosolekutel ja igapäevaelus esinduslik. Seda on siiski lihtsam öelda kui teha ning sageli võivad meie seadmed pärast pikka kasutusperioode jääda neile palju kulumis- ja kriimustusjälgi. Seetõttu oleme selle Anviki tootesarjaga veendunud, et sellel on oma kaitsev pehme sisevooder, mis hoiab teie esemed sees turvalisena ja esinduslikuna teie kohtumise jaoks sellel päeval.

ERI NURGAKAITSE

Varrukate kujundamisel ei tahtnud me, et see näiks lihtsalt nii, nagu teie seade oleks kenasti ja mugavalt turvalisse keskkonda paigutatud, vaid tahtsime, et see ka tegelikkuses nii oleks. Liiga sageli on tootjatel lihtne luua toodet, mis pealtnäha näeb hea välja, kuid mis tegelikult veab sind alt. Seetõttu on sellel Anviki ümbrisel kaasas oma üleklapitavad kaitsed, mis on spetsiaalselt loodud sülearvuti nurkade turvaliseks kinnitamiseks ja juhuslike põrutuste eest kaitsmiseks. Nii saate rahulikult ringi reisida, kuna kõik on kindlalt oma kohale kinnitatud ja teie seade on hästi kaitstud.

TAGA TÕKKUGA TASKU

Mõnikord võiksime kõik soovida vabastada oma taskud paljudest esemetest, mis võivad need koormata või rikkuda ülikonna või pükste jooni. Ja loomulikult on lisaks teie seadmele ka lugematul hulgal muid tehnoloogiaid – laadijad, donglid, kõrvaklapid jne, mis peavad teil alati kaasas olema. Seetõttu oleme koos põhisahtliga kaasanud nutika lukuga tagatasku, et saaksite kaasasolevad lisatükid kenasti ära pista ja eelseisvaks päevaks täielikult valmis olla.

MUGAVAD POLSTERIST KÄEPESED

Pole midagi hullemat, kui alustada pikka reisi, teades, et see saab olema ebamugav. Kõik meetmed, mida saate selle leevendamiseks võtta, on alati teretulnud. Üks aspekt, mis võib alati põhjustada palju ebamugavust, on halvasti disainitud ja halvasti ehitatud käepidemed, mis isegi märkimisväärselt kergete koormate kandmisel lõikavad kätesse või kätesse. Selleks, et selliseid asju ei juhtuks, oleme kasutusele võtnud mugavad polsterdatud käepidemed – see on see, mille eest teie käed teid igapäevasel edasi-tagasi reisil kindlasti tänavad!


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.