Rivacase

Rivacase 7903 MacBook Pro and Ultrabook sleeve - hall, 13.3"

Tootekood:
7903GREY
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Hall
Hind
19.85 €

See trendikas Egmonti ümbris sobib enamiku sülearvutite, ultrabookide ja tahvelarvutitega kuni 13,3 tolli. Selle kasti ruudukujuline kuju ja diagonaalne disain annavad sellele määratluse ja eesmärgi tunde. Kaitsev, kompaktne ja vastupidav, see pakub ideaalset lahendust linnaäriinimestele ja üliõpilastele, kes soovivad kerget reisimist.

ŠIKK DISAIN JA KÄSITÖÖ KVALITEET

Stiilne välisdiagonaaliga disain väljendab originaalsust, linnalisust ja ambitsioonikust. Kõrgeima kvaliteediga kunstnahk sulandub traditsioonilise tviid-kalasabakangaga, mis väljendab dünaamilisust ja mitmekesisust – kaks omadust, mis on linnaelu kiire ja mitmetahulise olemuse kesksel kohal.

STIILNE KAITSE

Varruka sisemus on polsterdatud, kaitstes teie seadet juhuslike löökide eest, mis on igapäevase ja pikamaareisi vältimatu osa. Vastupidavad välismaterjalid pakuvad täiendavat kaitset ja hoiavad ära varruka enda kulumise, nii et see näeb ka tulevikus stiilne ja stiilne välja.

MUGAVUS, HOIUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Hoolimata õhukesest disainist pakub ümbris teie seadmetele maksimaalset salvestusruumi. Ees olev lukuga tasku mahutab muid tarvikuid, nagu laadija ja muud kaablid, nii et reisite koos kõigega ühes kohas. Asümmeetriline topelttõmblukk võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu teie seadmele, mis sobib ideaalselt siis, kui seda kiiresti vaja läheb.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.