FairyWill FW-P80 sonic toothbrush with tip set and case (White)

Fairywill
Tootekood: FW-P80WHITE+8HEA
Hind
21.65 €

FairyWill FW-P80 soniline hambahari koos otsikute komplekti ja kotiga (valge).

Hoolitse oma suuhügieeni eest, riskimata oma emaili või igemete kahjustamisega. FairyWill P80 soniline hambahari tagab tõhusa puhastamise ja on varustatud spetsiaalse sensoriga, mis hoiatab sind, kui sa harjad hambaid liiga tugevalt. Samuti pakub see 5 režiimi ja nutikat taimerit. Seade on IPX7 veekindel ja sellel on sisseehitatud vastupidav aku. Komplekt sisaldab kuni 8 vahetatavat otsikut ja praktilist kotti.

Tõhus puhastamine

Seade genereerib vibratsioone sagedusega kuni 40 000 minutis, seega tagab see kiire ja põhjaliku puhastamise isegi suus raskesti ligipääsetavates kohtades, kuhu tavaline hambahari ei ulatu. See tegeleb ka tõhusalt kangekaelsete plekkide ja hambakiviga. Veelgi enam, täiustatud mootor teeb P80 üllatavalt vaikseks - sa ei pea muretsema häiriva müra pärast!

Nutikaid lahendusi

Sa ei pea enam muretsema, kas harjad hambaid piisavalt kaua. Hambahari on varustatud spetsiaalse taimeriga, mis iga 30 sekundi järel lühikese vibratsiooni pausiga meenutab, et pead vahetama puhastatavat ala. Pärast 2 minutit lakkab seade automaatselt töötamast. P80-l on ka täpne rõhuseade. Kui see tuvastab, et sa harjad liiga tugevalt, süttib punane LED-indikaator ja vibratsioonisagedus väheneb. See aitab sul vältida emaili või igemete kahjustamist.

5 puhastusrežiimi

Hambaharja on disainitud, et rahuldada kasutajate erinevaid vajadusi. See võimaldab valida 5 režiimi, mis erinevad vibratsioonisageduse poolest. Valge režiim aitab valgendada hambaid, samas kui Poleerimisrežiim muudab nende poleerimise lihtsamaks. Puhastusrežiim on suurepärane igapäevaseks kasutamiseks - see tagab põhjaliku ja tõhusa puhastamise. Massaaž pakub õrna igememassaaži. Sensitiivne sobib algajatele, kes kasutavad hambaharja, ja inimestele, kellel on tundlikud hambad.

8 otsikut komplektis

Kuna hambahari töötab tõhusalt ja bakterite leviku vältimiseks on vajalik otsikute regulaarne vahetamine. FairyWill teeb selle ülesande lihtsamaks! Komplektis leiad kuni 8 vahetatavat otsikut - selline varu kestab sulle kuni 2 aastat. Sa saad neid ka teiste pereliikmete vahel jagada, et nemadki saaksid hambaharja kasutada. Kas sa muretsed, et unustad otsiku vahetada? Ära muretse! Kui aeg on käes, hakkavad harjased tuhmuma, et sulle meelde tuletada.

Veekindel

FairyWill P80 hambahari on samuti eristatav oma IPX7 veekindluse klassiga. Seega saad seda kasutada duši all või vannis muretult. Isegi kui see satub vette mõneks ajaks või sa pritsid seda, ei kahjustu see. Sa saad seda ka loputada ja puhastada. Nii hoiad sa seda mitte ainult pikemalt heas seisukorras, vaid vähendad ka bakterite paljunemise riski.

Pikk tööaeg

Sa ei pea olema piiratud kaablite ja saadaval olevate pistikupesadega. P80 hambahari on juhtmevaba, andes sulle peaaegu piiramatud vabaduse. See on varustatud pika tööajaga laaditava akuga, seega võib see sind teenida kuni 25 päeva täislaadimisega. Seadme laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi. Juhtmevaba, kaasaskantav disain ja pikk tööaeg võimaldavad harjal sind peaaegu igal pool saata - sealhulgas puhkusel. Selle transportimist lihtsustab kaasasolev kott.

Komplektis:

Soniline hambahariVahetatavad otsikud x8KottLaadimiskaabel

 

TootjaFairyWill
mudelFW-P80
VibratsioonisagedusKuni 40 000 minutis
Müra taseUmbes 60 dB
TööaegKuni 25 päeva
LaadimisaegUmbes 2 h
Töötamise temperatuur0-50°C
Töötav pinge3,7 V
HarjasedNailon
SisendpingeDC 5 V
Nominaalne võimsus2 W
VeekindlusIPX7
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2844 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.