Synology

Synology DS223 Up to 2 HDD/SSD Hot-Swap

Tootekood:
DS223
Hind
298.90 €
Kuumakse
8.72 € / kuumakse alates

TÄIELIK KONTROLL OMA ANDMETE ÜLE

Konsolideerige mitmest allikast pärit failid oma privaatsesse pilve. DS223 lihtsustab seda protsessi ja pakub kõike, mida vajate, et teie andmed oleksid turvalised ja korrastatud.

PRIVAATNE PILV TEHTUD LIHTSAKS

Importige andmeid personaalarvutitest, Mac-arvutitest ja muudest välistest salvestusseadmetest kuni 14% kiiremini ja sünkroonige failide haldamise hõlbustamiseks seadmete vahel.

JUURDEPÄÄS IGAST SEADMETEST

Juurdepääs oma failidele arvutist, Macist, Linuxist, Chromebookist, Androidist, IOS-ist või mis tahes brauseri toega seadmest. Hoidke oma andmed privaatsena või turvaliste linkide abil hõlpsasti jagatavad.

SÄÄSTA HOOLDUSRUUMI

Lülitage sisse nõudmisel olev režiim failide allalaadimiseks oma Windows PC- või Mac-arvutis ainult siis, kui neile juurde pääsete. Kinnitage oma kõige olulisemad või enimkasutatud failid hõlpsaks võrguühenduseta juurdepääsuks.

PILVE INTEGRATSIOON

Sünkroonige faile privaatsete ja avalike pilveteenuste, sealhulgas Google Drive, Dropbox ja Microsoft OneDrive vahel. Andmete ja omandiõiguse keskseks haldamiseks salvestage pilvandmete kohalikud koopiad.

SÜNKRONISEERIMINE ERINEVATE ASUKOHADE VAHEL

Unustage failide allalaadimisel või üleslaadimisel pikk ootamine. Pidev sisu sünkroonimine kahe Synology seadme vahel tagab kiire kohaliku juurdepääsu kõikjalt, olenemata sellest, kui palju andmeid teil on.

MITMEKÜLGNE NAS KAASAEGSELE MAJALE

Kohandage DS223 vastavalt oma vajadustele mitmesuguste terviklike lahendustega, mis on loodud iga stsenaariumi jaoks.


Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.