ASUS

ASUS ROG Rapture GT-AX11000 PRO Wi-Fi 6 mänguri router

Tootekood:
90IG0720-MU2A00
  • WiFi sagedus: 802.11ax
  • RJ45: 4x RJ45
Hind
396.40 €
Kuumakse
11.56 € / kuumakse alates
ASUS Dragon's Dogma II
Kampaania kehtib kuni 10.06.2024

ASUS Republic of Gamers toob teieni eriti hea pakkumise!
ASUS kampaaniatoote registreerimisel saad endale Dragon's Dogma II digitaalse mängu (Steam).


Osta endale tähistatud ASUSe toode ning registreeru kampaanialehel: promotion.asus.com
Koodide väljastamisega võib minna kuni 20 tööpäeva peale registreerumist.
*Kampaania registeerumise periood 14.05.2024 - 23.06.2024

ASUS ProArt Cashback
Kampaania kehtib 09.04.2024 - 21.05.2024

Osta ProArt tähisega tooteid kampaania perioodil ja registreeru, et saada raha tagasi!


Registreerumine on avatud 23.04 - 04.06.2024

Võta kampaaniast osa promotion.asus.com

Täpsemate tingimustega saad tutvuda: promotion.asus.com/tac

Võrgupordi funktsioonide paindlik konfigureerimine

GT-AX11000 marsruuter on varustatud ühe 2,5G pordi ja ühe 10 Gbps pordiga, mida saab konfigureerida WAN või LAN ühenduvuse jaoks. Samuti toetab see lingi kokkuliitmist ja koormuse jaotust, pakkudes konfigureerimisvabadust ja massiivset ribalaiust ühendatud seadmetele ning võimaldades ülikiiret Interneti-ühendust.

Loodud kõrge jõudluse ja tõhususe jaoks

GT-AX11000 Pro on marsruuter, millel on neljatuumaline, 64-bitine 2,0 GHz protsessor, mis tagab võimekuse isegi kõige nõudlikuma mänguvõrgu haldamiseks. See pakub 18% suurendust maksimaalses võrgulaiuses, pakkudes teile välkkiiret andmeedastust, kiiremaid kiirusi ja optimaalset üldist mängukogemust.

Rohkem leviala koos RangeBoost Plus'iga

RangeBoost Plus on ASUS'i kuulsate ja ainulaadsete traadita võrgutehnoloogiate uusim ja võimsaim variant. See sisaldab järgmise põlvkonna Broadcom Wi-Fi kiibistikku ja protsessorit ning mitmeid tipptasemel ASUS'i funktsioone, mis suurendavad signaali leviala ja üldist katvust kuni 38% võrra.

Katvus kogu majas

WiFi 6 kasutab OFDMA tehnoloogiat, et pakkuda suurenenud Wi-Fi signaali leviala ja katvust, jagades iga traadita signaali väiksemateks alamkanaliteks. ASUS AiMesh tehnoloogiaga saate kasutada üht SSID-d kogu koduvõrgus, täieliku katvusega ja ilma signaali surnud tsoonideta! See pakub ülikiireid, usaldusväärseid ja turvalisi Wi-Fi-ühendusi, tagades samas kõrge kiiruse maja äärtes või maja läheduses väljas.

UNION laiendatud spekter 4

GT-AX11000 Pro marsruuter on uuendatud toetama UNII 4 laiendatud spektrit koos kõrge jõudlusega 160 MHz kanaliga 5 GHz sagedusalas. See suurendab tagasiühenduslingi mahtu ja parandab signaali jõudlust rändluse ja üldise signaali katvuse seisukohalt.

Kolmetasemeline mängukiirendus

GT-AX11000 Pro pakub teile kolmetasemelist mängukiirendust. Interferentsi ennetamine, latentsuse vähendamine ja pingi parandamine suurendavad mänguandmeid igas andmeedastusetapis. See tagab ühenduse stabiilsuse ja suurendab võrgu kiirust ning kasutaja naudib uskumatut mängukogemust.

Kiirenda oma mängukogemust ühe nupuvajutusega

Minimeerige viivitusi ja tõrkeid juhtmevabalt mängides vaid ühe puudutusega ASUS Router rakenduses.

Pordi edastamine kolme sammu abil

Liituge oma klanni matšidega sujuvalt ja kiiresti OpenNAT abil. Kolme lihtsa sammuga saate seadistada pordi edastamise, unustades tüütu ja keerulise menetluse!

Täielik turvalisus kõigile

Täieliku meelerahu tagamiseks on GT-AX11000 Pro marsruuter varustatud ASUS AiProtection Pro turvalisussüsteemiga, mis hõlmab uusimat WPA3 turvaprotokolli ja täiustatud vanemate juhtimist. Automaatsed ja regulaarsed turvaallkirjade värskendused aitavad kaitsta ühendatud seadmeid ja tundlikke kasutajaandmeid võrguohtude eest.

Turvaline Wi-Fi-ühendus kõikjal

Tasuta Wi-Fi-võrgud kohvikutes, restoranides, lennujaamades ja teistes avalikes kohtades on harva turvalised. ASUS Instant Guard kasutab VPN-tehnoloogiat turvalise tunneli loomiseks nende kohtade ja teie kodus asuva GT-AX11000 Pro marsruuteri vahel, lisades kindla turvalisuse kõikidele avalikele Wi-Fi-võrkudele.

Ühenduvus

WiFi sagedus802.11ax
RJ45 pesade arv4x RJ45
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.