ASUS

ASUS Router ZenWiFi Pro ET12 System WiFi 6 AX11000 2pk

Tootekood:
90IG05Z0-MO3A20
  • WiFi sagedus: 802.11ax
  • RJ45: 3x RJ45
Hind
707.70 €
Kuumakse
20.64 € / kuumakse alates
ASUS Dragon's Dogma II
Kampaania kehtib kuni 10.06.2024

ASUS Republic of Gamers toob teieni eriti hea pakkumise!
ASUS kampaaniatoote registreerimisel saad endale Dragon's Dogma II digitaalse mängu (Steam).


Osta endale tähistatud ASUSe toode ning registreeru kampaanialehel: promotion.asus.com
Koodide väljastamisega võib minna kuni 20 tööpäeva peale registreerumist.
*Kampaania registeerumise periood 14.05.2024 - 23.06.2024

ASUS ProArt Cashback
Kampaania kehtib 09.04.2024 - 21.05.2024

Osta ProArt tähisega tooteid kampaania perioodil ja registreeru, et saada raha tagasi!


Registreerumine on avatud 23.04 - 04.06.2024

Võta kampaaniast osa promotion.asus.com

Täpsemate tingimustega saad tutvuda: promotion.asus.com/tac

ZenWiFi Pro on uus paradigma koduse Wi-Fi võrguühenduse jaoks, mis ühendab jõudluse ja ilu täiuslikult tasakaalustatud paketis. Töötades ASUS WiFi 6E ökosüsteemiga, viib see teie kogu koduse võrgu jõudluse ja meelelahutuse järgmisele tasemele.

Rohekanalid, suurem ribalaius

ZenWiFi Pro ET12 on 12-kanaliga seade, mille koguandmevoo määr ulatub kuni 11 000 Mbps. See suurendab selle võimet voogesitada ja vastu võtta andmeid suurele hulgale seadmetele, vähendades surnud tsoone ja andes ZenWiFi Pro ET12-le jõudluse eelise kõige kiiremates koduvõrkudes.

RangeBoost Plus

ASUS RangeBoost Plus on meie kuulsa RangeBoost-tehnoloogia uusim ja võimsaim versioon, mis parandab kõigi Wi-Fi seadmete, sealhulgas vanemate seadmete, ulatust. Kasutades Broadcomi lipulaeva järgmise põlvkonna Wi-Fi kiibistikku ja 64-bitist 2,0 GHz neljatuumalist protsessorit, kasutab RangeBoost Plus mitmeid eksklusiivseid ASUS tehnoloogiaid, et dramaatiliselt parandada Wi-Fi leviala ja signaali katvust kuni 38%.

Lihtne skaalatavus paindlikuks võrgustikuks

ASUS AiMesh-i abil on lihtne lisada täiendavaid sõlmi leviala suurendamiseks või uute funktsioonide lisamiseks lihtsalt mis tahes AiMesh-i ühilduva ruuteri!

Kaks LAN-i ja 2,5G WAN-i porti

ZenWiFi Pro ET12-l on nii 2,5G LAN port kui ka 2,5G WAN port, nii et saate nautida täis 2,5Gbps kiiruseid ühilduvast ISP-st ühilduvatele juhtmega seadmetele.

Uus 6 GHz riba stabiilseks tagasisideühenduseks

5 GHz ja 2,4 GHz ribad muutuvad üha enam rahvarohkeks kasvava koduse seadmete arvu tõttu. Uus 6 GHz riba on reserveeritud ainult 6E Wi-Fi seadmetele, nii et ei ole segamist teiste vanemate seadmetega. See teeb selle ideaalseks stabiilseks tagasisideühenduseks. Saate valida ka juhtmega Etherneti tagasisideühenduse sõlmede vahel. Või saate valida automaatse režiimi ja lasta ZenWiFi Pro ET12-l valida parim ühenduse tüüp, olenevalt teie keskkonnast. Valik on alati teie oma!

Disainitud jõudluse silmas pidades

ZenWiFi Pro ET12 on kavandatud pakkuma maksimaalset Wi-Fi jõudlust, kus läbilaskvus on tänu uusimale Broadcomi Wi-Fi kiibistikule ja protsessorile parandatud kuni 18%. Kaheksa välisantenni on hoolikalt paigutatud ja nurgitatud spetsiaalsesse läbipaistvasse kambri ülaosale ruuteril, et minimeerida segamist ja maksimeerida signaali leviala.

Kodukaitse kommertsklassi kaitsega

Teie koduvõrgu turvalisus on oluline, kui teil on palju ühendatud seadmeid, eriti kui teie võrk sisaldab viirusetõrje kaitseta seadmeid, näiteks IoT seadmeid. ZenWiFi Pro ET12 sisaldab tasuta eluaegset AiProtection Pro-d, sealhulgas täiustatud vanemakontrolli ja kasutab uusimat WPA3 turvaprotokolli.

Ühenduvus

WiFi sagedus802.11ax
RJ45 pesade arv3x RJ45
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.