ASUS

ASUS ExpertWiFi EBM68 AX7800 võrguühenduse ruuter ettevõtetele

Tootekood:
EBM68(2PK)
  • WiFi sagedus: 802.11ax
  • RJ45: 3x RJ45
Hind
468.10 €
Kuumakse
13.65 € / kuumakse alates
ASUS ProArt Cashback
Kampaania kehtib 09.04.2024 - 21.05.2024

Osta ProArt tähisega tooteid kampaania perioodil ja registreeru, et saada raha tagasi!


Registreerumine on avatud 23.04 - 04.06.2024

Võta kampaaniast osa promotion.asus.com

Täpsemate tingimustega saad tutvuda: promotion.asus.com/tac

Ekspertlahendus teie ettevõtte Wi-Fi ühenduvuse jaoks

ASUS ExpertWiFi EBM68 pakub kiiret, turvalist ja skaleeruvat võrku laia funktsioonide komplektiga, mis on kohandatud keskmise suurusega ettevõtete vajadustele. ExpertWiFi EBM68 saab kasutada iseseisvalt või laiendada teiste ASUS ExpertWiFi lahendustega, kuid igal juhul saab seda hõlpsasti kohandada teie ärivõrgu vajadustele.

Teie ettevõtte tegevuste kiirendamine

Turu kiireimad võrgu marsruuterid ärirakendusteks, kiirete failide allalaadimiseks ja katkematute videokonverentside jaoks.

Maksimaalne ühenduvus teie ettevõttele

Neljakordselt kiirem võrgulaius, mis võib vähendada latentsust, kui mitmed seadmed võistlevad võrgu juurdepääsu eest.

ExpertWiFi toetab Virtuaalset Kohalikku Võrgustikku (VLAN) haldust. VLAN halduse funktsioon võimaldab teil oma juhtmega ja traadita võrku lihtsalt, kiiresti ja paindlikult segmenteerida. Saate eraldada ühe Etherneti porti, mis tagab täiendava turvalisuse teie ettevõttele.

EBM68 pakub äriomanikele usaldusväärset ja stabiilset internetiühendust. Kahekordse WAN-i varunduslahendusega saavad ettevõtted hõlpsasti üle minna varundatud WAN-ühendusele. See vähendab võrguhäiretest tulenevat töökatkestust, tagades jaemüügiteenuste (POS) süsteemide pideva töö. Lisaks saavad ettevõtte omanikud kasutada oma nutitelefoni varundusinternetiühendusena, ühendades selle ruuteri USB-porti. Pole vaja keerulist seadistamist, lihtsalt ühendage ja mängige.

Laiendatavus ja skaleeritavus

ExpertWiFi võrgutooted saavad skaalata teie võrku vastavalt teie vajadustele, kasutate seda siis väikeses ettevõttes või suures tootmisettevõttes. Ühenduste toe abil kuni 12 sõlme jaoks saavad ettevõtted märkimisväärselt laiendada oma võrku, lisades juurde täiendavaid ExpertWiFi seadmeid. Lisaks saab EBM68 hõlpsasti toetada kuni 100 aktiivset seadet sõlme kohta.

Ühenduvus

WiFi sagedus802.11ax
RJ45 pesade arv3x RJ45
USB Pesade arv1x USB A Tüüp
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.