ASUS

ASUS EBM68(1PK) System WiFi AX7800 ExpertWiFi

Tootekood:
EBM68(1PK)
  • WiFi sagedus: 802.11ax
  • RJ45: 3x RJ45
Hind
256.60 €
Kuumakse
7.48 € / kuumakse alates
ASUS ProArt Cashback
Kampaania kehtib 09.04.2024 - 21.05.2024

Osta ProArt tähisega tooteid kampaania perioodil ja registreeru, et saada raha tagasi!


Registreerumine on avatud 23.04 - 04.06.2024

Võta kampaaniast osa promotion.asus.com

Täpsemate tingimustega saad tutvuda: promotion.asus.com/tac

Ekspertlahendus teie ettevõtte Wi-Fi ühenduvuse jaoks

ASUS ExpertWiFi EBM68 pakub kiiret, turvalist ja skaalatavat võrku laia valiku funktsioonidega, mis on kohandatud keskmiste ettevõtete vajadustele. ExpertWiFi EBM68 saab kasutada iseseisvalt või laiendada teiste ASUS ExpertWiFi lahendustega, kuid igal juhul saab seda kergesti kohandada teie ettevõtte võrgu vajadustele.

Teie ettevõtte tegevuste kiirendamine

Turul kõige kiiremad võrgu ruuterid äri rakendusteks, kiirete failide allalaadimiseks ja katkestusteta videokonverentsideks.

Maksimaalne ühenduvus teie ettevõttele

Neljakordne kiirem võrgulaius, mis võib vähendada latentsust, kui mitmed seadmed võistlevad võrgu juurdepääsu eest.

ExpertWiFi toetab Virtuaalse Kohaliku Võrgu (VLAN) haldust. VLANi halduse funktsioon võimaldab teil lihtsalt, kiiresti ja paindlikult segmenteerida oma juhtmega ja juhtmeta võrku. Saate eraldada ühe Etherneti pordi, mis pakub teie ettevõttele täiendavat turvalisust.

EBM68 pakub usaldusväärset ja stabiilset internetiühendust ettevõtete omanikele. Kahekordse WAN-i varukoopiaga lahendusega saavad ettevõtted hõlpsasti üle minna varukoopiaga WAN-ühendusele. See vähendab võrguhäirete tõttu tekkivat töökatkestust, tagades jaemüügiteenuste (POS) süsteemide pideva töötamise. Lisaks saavad ettevõtte omanikud kasutada oma nutitelefoni varuinternetiühendusena, ühendades selle ruuteri USB-porti. Pole vaja keerukat seadistust, lihtsalt ühendage ja mängige.

Laiendatavus ja skaalatavus

ExpertWiFi võrgutooted saavad teie võrku skaalata vastavalt teie vajadustele, kasutage seda siis väikeses ettevõttes või suures tootmisrajatises. Toetades ühendusi kuni 12 sõlmega, saavad ettevõtted märkimisväärselt laiendada oma võrku, lisades täiendavaid ExpertWiFi seadmeid. Lisaks saab EBM68 hõlpsasti toetada kuni 100 aktiivset seadet ühe sõlme kohta.

Ühenduvus

WiFi sagedus802.11ax
RJ45 pesade arv3x RJ45
USB Pesade arv1x USB A Tüüp
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.