TP-Link ruuter Archer AX17 WiFi 6

Tp-link
Tootekood: ARCHERAX17
  • WiFi sagedus: 802.11ax
  • RJ45: 3
Hind
38.95 €
WiFi 6 tehnoloogia
TP-Link Archer AX17 on varustatud uusima WiFi 6 juhtmevaba tehnoloogiaga. See tähendab kiiremat interneti, suuremat võimsust ja väiksemat koormust võrgule.

Järgmise generatsiooni 1,5 Gbps kiirused
TP-Link ruuter on suuteline saavutama kuni 1,5 Gbps kiiruseid (1201 Mbps 5 GHz sagedusel ning 300 Mbps 2,4 GHz sagedusel).

Gigabit Broadband Internet
Gigabit Ethernet pordid võimaldava kuni 1 Gbps kiirust täielikult ära kasutada. Kiire ja usaldusväärse juhtmega ühenduse loomiseks ühenda oma arvutid, nutitelerid ja mängukonsoolid ühte kolmest Gigabit Ethernet LAN-pordist.

WiFi levi terves kodus
4 suure jõudlusega välist antenni võimendavad WiFi signaale üle terve kodu. Beamforming tehnoloogia tuvastab seadmed ja koondab juhtmevaba signaali nende suunas, et saavutada kõige tugevam ja usaldusväärsem WiFi leviala. WiFi 6 tehnoloogia lubab samaaegselt ühendada veelgi rohkem seadmeid.

WPA3 – küberturvalisuse uus tase
Uusim WiFi turvaprotokoll WPA3 toob uusi võimalusi isiklike võrkude küberturvalisuse parandamiseks. Turvalisem krüptimine WiFi parooliohutuses ja täiustatud kaitse rünnakute eest kaitsevad Su kodu WiFi ühendust.

Kauakestev aku
Target Wake Time tehnoloogia vähendab seadme energiatarbimist, et pikendada aku kasutusaega.

Lihtne seadistamine
Ruuteri seadistamine on lihtne ja võtab aega vaid mõne minuti kasutades TP-Link Tether rakendust. Archer AX17 toetab kõiki varasemaid 802.11 standardeid ja WiFi seadmeid.

Ühenduvus

WiFi sagedus802.11ax
RJ45 pesade arv3
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
17 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.