Logitech

LOGITECH Zone Wired Earbuds - ROSE - EMEA-914

Tootekood:
981-001135
Hind
93.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

SELGELT JA ÜHENDUSES, KUHU TÖÖ TEID VIIB.

Zone Wired kõrvaklappidega saate videokõnedes vaadata ja kuulata oma parimat heli. Täiustatud mürasummutav mikrofon vasakpoolsel kõrvaklapil võtab selgelt iga sõna. Stuudiokvaliteediga kõrvaklappide heli. Ühendage koheselt oma telefon1Kontrollige seadme tehnilisi andmeid ühilduvuse kontrollimiseks, tahvelarvutit1Kontrollige seadme tehnilisi andmeid ühilduvuse kontrollimiseks või arvutit, et luua oma tsoon kõikjal, kus töötate.

TEIE HÄÄL, PROFESSIONAALNE JA SELGE

Sertifitseeritud täiustatud mürasummutava mikrofonitehnoloogia, mis tabab selgelt iga teie sõna, muudavad Zone Wired kõrvaklapid iga koosoleku paremaks. Kaks kauni disainiga, ilma valgusvihku kujundavat mikrofoni asuvad vasakul kõrvaklapil ja keskenduvad ainult teie häälele, kustutades samal ajal soovimatud helid välitöökohtadest, kohvikutest ja muudest mürarikastest kohtadest. Töötamiseks mõeldud juhtmega kõrvaklappidega rääkige ja olge selgelt kuulda kõikjal, kus töötate.

LOO OMA TSOON. KÕIKJAL.

Looge Zone'i juhtmega kõrvaklappidega oma tsoon professionaalsete kõnede ja muusika jaoks. Stuudiokvaliteediga heli täiustatakse PET+PU kõlarimaterjaliga, et tagada selge heli ja vähem moonutusi, samas kui neodüümmagnetid suurendavad helitugevust. Kaks eelseadistatud EQ seadistust, üks optimeeritud hääle selguse ja teine ​​muusika jaoks, tagavad õige helimaastiku, samas kui kõrvasisene disain vähendab passiivselt välist müra ja minimeerib heli leket.

ÜHENDAGE LIHTSALT

Vahetu ühendus telefoniga. Tahvelarvuti ühilduvuse kontrollimiseks kontrollige seadme tehnilisi andmeid. Kontrollige oma seadme tehnilisi andmeid, et kontrollida ühilduvust, või arvuti tehnilisi andmeid mugavalt ja hõlpsalt. Tsooni juhtmega kõrvaklapid pakuvad ühendamise ja kasutamise lihtsust ja töökindlust alati, kui ühendate 0,14-tollise (3,5 mm) helipistiku, selle peakomplektiga USB-A-adapteri või USB-C-ga (iga tüüp on kaasas).

INTUITIVNE JUHTIMINE. LIHTNE JA MUGAV.

Juhtimine on Zone'i juhtmega kõrvaklappidega alati käepärast. Reguleerige helitugevust, vaigistage, vastake/lõpetage/keelduge kõnesid ning esitage/peatage muusikat intuitiivse sisseehitatud kontrolleriga, mis asub mugavalt sasipundarvabal kaablil. LED-indikaatorid kinnitavad koheselt võtmefunktsioone. Aktiveerige Teamsi funktsioonid spetsiaalse Teamsi nupuga Microsoft Teamsi väljaandes või valige UC väljaanne, mis töötab sujuvalt populaarsete platvormidega.

KÕLAB SUUREPÄRANE. NÄEB NUTIKAS.

Kuhu iganes teie töö teid viib, väljendage oma stiili enesekindlalt. Juhtmega tsooni kõrvaklapid näevad videokõnede ajal sama head välja kui teie kõrvades. Professionaalsed kontuurid, peen kontsentriline muster metallist külgpaneelidel ja valik kaasaegseid värvivalikuid loovad pingutuseta elegantsi. Kõrvale võib öelda, et kõrvaklappide pindadel olevad magnetid hoiavad neid koos, kui neid ei kasutata, ja kaasas olev hoiukarp on loodud hoidma juhtmeid korras ja mitte kunagi sassi.

KAUGJUHTIMINE KOOS LOGITECH SYNC

IT saab kaugjuhtida Zone'i juhtmega kõrvaklappe, kasutades Logitech Synci – lihtsat brauseripõhist liidest, mis muudab ettevõtteülese video juurutamise toetamise lihtsaks, minimeerides saidikülastusi ja tõrkeotsingut pileteid. Logitech Sync pakub turvalist ja skaleeritavat lähenemist seadme kaugjälgimisele ja juhtimisele, mis lihtsustab selliseid toiminguid nagu püsivara värskendamine ja funktsioonide lubamine.


Tehnilised andmed

Tootjagarantii2-year warranty
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 3-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.