Razer

Razer Kraken Kitty - Roosa - Peakomplekt

Tootekood:
RZ04-02980200-R3M1
  • Ühendused: USB Digital
  • Stiil: Over-head
  • Värvus: Roosa
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
139.90 €159.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

KÜÜNISTAV FAKTOR

Loo täiuslik mänguvaade oma enda tapja kassi stiilis. Väljenda oma ainulaadset isiksust ja kirge kõige värvikamal viisil Razer Kraken Kitty Editioniga—USB-mängukõrvaklapid, millel on väga kohandatav valgustus, mis on igas mõttes äge.


RAZER CHROMA™ RGB TOITESTATUD

16,8 miljoni värvi, arvukalt mustreid, dünaamilisi mänguvalgustuse efekte—koge täielikku RGB kohandamist ja süvene maailma suurima valgustusekosüsteemiga mänguseadmetele. Toetades kasvavat loetelu tuhandetest seadmetest ja sadadest mängudest ning rakendustest, viige see järgmisele tasemele täiustatud funktsioonidega nagu Chroma Studio, Visualizer, Connect ja Workshop.


VOOLUREAGEERIV VALGUSTUS

Kui oled striimer, võid oma šõumanitsege tõsta uuele tasemele ja lisada vaatajatega uue taseme interaktsiooni valgustusega, mis reageerib nende emotikonidele, hoiatustele, kiitustele ja muule. Isikupärasta täpselt, millised värvid ja efektid kõrvaklappidel käivituvad Striimeri Kaaslase rakenduse abil.


KOSPLEIMIMISE REŽIIM

Selle USB-mängukõrvaklappide Razer Chroma valgustus saab aktiveerida, kui need on ühendatud mobiilse akuga, võimaldades sul võlu sisse lülitada, kus iganes kaamera võib olla.


AKTIIVSE MÜRA SUMMUTAV MIKROFON

Kuula nii hästi kui näed ja saada kristallselget suhtlust kokkutõmbuva, kvaliteetse mikrofoniga, mis on häälestatud, et blokeerida kogu taustamüra.


THX RUUMILINE Heli

Koge täpsemat positsioneeritud heli ja suuremat sukeldumist oma mängudes, muusikas ja videotes. *Saadaval ainult Windows 10 64-bitisel


JAHUTUS-GEELPADJAD KÕRVAKLAPPIDEL

Vähendavad intensiivsete mänguseansside ajal kuumuse kogunemist, pakkudes sulle mugavust, mida vajad mängudes vormis püsimiseks.


KERGE, VASTUPIDAV EHIATUS

Olles nii paindlik kui ka vastupidav, on selle boksiidi alumiiniumraam hästi varustatud pikkade mänguseansside väljakutsetega hakkama saamiseks.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB Digital
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.3 m
Vahedussagedus20 Hz - 20 kHz
MudelKraken Kitty
VärvusRoosa
StiilOver-head
Takistus32 Ω (1 kHz)
Tootjagarantii24 month(s)
Tootja KodulehtAva link

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.