Roccat Khan Aimo - valge [0516]

Tootekood:
ROC-14-801
Hind
59.90 €89.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Roccat Khan Aimo puhul on tegemist täiesti omanäoliste kõrvaklappidega – tegemist on esimese Hi-Res 7.1 ruumilise heliga mänguripeakomplektiga ja see toob kasutajani selged, teravad kõrged noodid koos sügava ja võimsa bassiga. Khan Aimo on varustatud võimsate draiveritega ning integreeritud ülimalt kvaliteetse helikaardiga. Passiivne mürasummutus tähendab, et kõrvaklappe saab kasutada ka kärarikkas keskkonnas. Märkimisväärselt väike kaal ning ergonoomilise disainiga kunstnahaga kaetud memory foam kõrvapadjad tagavad ülima mugavuse isegi pärast tundidepikkust kandmist.

Majesteetlik helikvaliteet

Khan Aimo 50 mm elemendid on varustatud robustsete membraanidega, mis toovad Sinuni 7.1 ruumilise heli ning seda täiesti kristallselgelt.

Ülim mugavus

Khan Aimo peakomplekt ei ohverda oma äärmiselt kerge (275 g) konstruktsiooni juures helikvaliteeti ega vastupidavust. Kõrvaklappide robustse disainiga roostevabast terasest reguleeritav raam ning memory foam kõrvapadjad tagavad ülima mugavuse lausa tundidepikkuseks kandmiseks.

Aimo valgustus

Aimo on uus Roccati valgustussüsteem, mis muutub paremaks iga uue Aimo seadmega. Aimo valgustus reageerib Sinu tegevusele ja muutub koos sellega.

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.