HP

PC HP OMEN 45L i7-12700K 32GB 1TB+1TB.HDD RTX3080-10GB W11

Tootekood:
GT22-0754NW
  • CPU: Intel® Core™ i7-12700K
  • RAM: 32 GB
  • SSD: 1 TB
  • GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 3080
Hind
1 659.00 €1 999.00 €
Kuumakse
48.39 € / kuumakse alates

OMEN - kõik, mida tõeline mängur vajab!


OMEN arvutid on loodud tõelise mängukirega mängijatele, kes otsivad tipptasemel jõudlust ja usaldusväärset kvaliteeti. Olgu sinu eelistuseks võimas lauaarvuti või liikuv ja stiilne sülearvuti, OMEN pakub mängukogemust, mis viib sind otse mängumaailma südamesse.


Graafiliselt kaasahaarav - OMEN arvutid on varustatud tipptasemel graafikakaartidega, mis pakuvad tõetruud ja kaasahaaravat visuaalset elamust. Olgu tegemist värviküllaste mängusündmuste või keeruka graafikaga, OMEN arvutid suudavad pakkuda silmailu igale mängijale.


Ületamatu jõudlus - Olgu sinu eesmärgiks siis mängude mängimine, sisu loomine või multimeedia redigeerimine. Tipptasemel protsessorid, kiired SSD-d ja suuremahulised mälud tagavad sujuva ja tõrgeteta kasutuskogemuse.


Ergonoomiline disain – OMEN disain on mitte ainult pilkupüüdev, vaid ka funktsionaalne. Elegantsed ja ergonoomilised korpused tagavad optimaalse jahutuse ja mugava kasutuskogemuse.


Personaalsem mängukogemus - OMEN arvutitega kaasneb ka OMEN Command Center tarkvara, mis võimaldab sul kohandada oma mängukogemust vastavalt oma eelistustele. Hallake graafika- ja helisätteid ning jälgige oma süsteemi jõudlust reaalajas.


OMEN - Parim valik neile, kes hindavad jõudlust, kvaliteeti ja mänguritunnetust!


Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.