Samsung

Samsung 32" ViewFinity S6

Tootekood:
LS32A600UUPXEN
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 32 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
345.50 €
Kuumakse
10.08 € / kuumakse alates

QHD eraldusvõime

Kogege kunagi varem nähtud detaile. Kui vaatate oma lemmikfilmi või töötate oma uusima projektiga, saate kasu uutest täpsustasemetest, mis on kuni 1,7-kordne Full HD pikslitihedus. QHD annab teile rohkem ruumi mitme toimingu tegemiseks või kaunite videote ja fotode jäädvustamiseks.

Nautige miljardit värvi uskumatu sügavusega. 1 miljard värvi HDR 10-ga

Nautige mis tahes sisu vapustava värvitäpsuse ja detailidega. Tänu laiale värvigammale, peaaegu piiramatutele toonidele ja HDR10 tehnoloogiale, mis muudab tumedad värvid tumedamaks ja eredamad värvid veelgi heledamaks, muutub mis tahes sisu vaatamine naudinguks ja seda saab kogeda täpselt nii, nagu looja seda kavatses.

Hoidke oma seadistus puhas ja segaduseta. C-tüüpi USB LAN-pordiga

Vabane segadusest ja püsi ühenduses. Samsungi kõrglahutusega monitoril on 90 W laadimisega C-tüüpi USB-port, mis annab sülearvuti toiteks ja andmete edastamiseks vaid ühe kaabliga, ning LAN-porti, mis võimaldab ühendada monitoriga Etherneti jaoks ilma LAN-pordita sülearvuti.

Vabastage oma silmad pingetest. TUV-sertifikaadiga intelligentne silmahooldus

Hoidke oma silmad värsked ja vabad väsimusest. Hilisõhtuste projektide puhul reguleeritakse heledust ja värvitemperatuuri automaatselt, et optimeerida igas keskkonnas. TUV intelligentse silmahoolduse sertifikaadiga Samsung kaitseb teie silmi liigse sinise valguse eest silmade säästmise režiimi ja värelusevaba funktsiooniga.

Maksimeerige mugavus, vähendage segavaid tegureid

Paigutage monitor optimaalse mugavuse tagamiseks. Ilma raamita disain, VESA kinnitusega ühilduvus ning erinevad kallutamise, pöörde ja pöörde juhtimispunktid võimaldavad monitori paigaldada igasse keskkonda. Lisaks võtavad õhuke metallist alus ja madal sügavus teie laual vähem ruumi, tagades tööks puhta ja sujuva seadistuse.

Püsige tegevusega kursis

Muutke oma meelelahutuskogemus sujuvamaks kui kunagi varem. AMD FreeSynci tehnoloogia sünkroonib teie monitori ja graafikakaardi värskendussagedust, vähendades rebenemist ja kogelemist. Filmides ja mängudes pole katkestusi ning isegi kiired action-stseenid on uskumatult reageerivad ja sujuvad.

Loo jätkusuutlik tulevik

Muutke oma keskkonnasõbralik FSC-sertifikaadiga pakend praktilisteks tööriistadeks või valige jätkusuutlikkuse suurendamiseks taaskasutus. Ülemaailmselt energiatõhususe sertifikaadiga Samsungi monitor pakub energiasäästlikku plussrežiimi, mis säästab kuni 10% rohkem energiat.

Ühendage ja vaadake. Automaatne allika vahetamine

Enam ei vahetata. Automaatse allika lüliti plussiga tuvastab monitor äsja ühendatud seadmed kohe pärast nende ühendamist ja kuvab õige signaali. Enam pole vaja menüüst õiget kirjet otsida.


Tehnilised andmed

Diagonaal32 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
VA
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1
Kõrvaklapipesa1x 3.5mm kõrvaklapi pesa

USB Ühilduvus:

Type-C90W

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas
KõlaridPuuduvad
KaasasPower cable 1.5m HDMI cable USB Type-C Cable
Reguleeritav kõrgusYes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius716.2 mm
Kõrgus580.5 mm
Sügavus211.4 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.