Philips

PHILIPS 23.8" USB-C Monitor

Tootekood:
24E1N3300A/00
Hind
182.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Lihtsustage ühenduvust USB-C-kaabli abil

See multifunktsionaalne Phillipsi monitor koos USB-C-pistikuga tagab segaduseta seadistamise. Ühe kaabli abil saate vaadata sujuvat ja kõrge eraldusvõimega videot, edastada andmeid ja laadida sülearvutit. Tõeline keskus mobiilsetele professionaalidele

Sülearvuti ühendamine ühe USB-C kaabliga

Sellel Philipsi monitoril on sisseehitatud USB Type-C pistik koos toitefunktsiooniga. Tänu nutikale ja paindlikule toitehaldusele saate oma ühilduvat seadet otse laadida. Õhuke kahepoolne USB-C-pistik muudab seadmete ühendamise lihtsaks ühe kaabliga. Saate vaadata kõrglahutusega videoid ja kiiresti andmeid edastada ning samal ajal toita või laadida ühilduvat seadet.

Sujuv mängimine AMD FreeSynci tehnoloogiaga

Mängimine ei peaks valima ebastabiilse mängu ja mittetäielike kaadrite vahel. Uue Philipsi monitoriga on see probleem minevik. AMD FreeSynci tehnoloogia abil saate nautida sujuvaid, moonutusteta pilte praktiliselt igasuguse kaadrisagedusega ja ülikiire reageerimisajaga.

Kiire 1 ms MPRT reageerimisaeg selgete piltide ja sujuva mängu jaoks

MPRT (Motion Picture Response Time) tehnoloogia on intuitiivsem viis kirjeldada vahetult aega, mis kulub uduste piltide selgeks ja teravaks muutumiseks. Philipsi mängumonitor MPRT reageerimisajaga 1 ms kõrvaldab tõhusalt udused pildid ja udused liikumisjärjestused ning pakub selget ja täpset visuaali, et täiustada teie mängukogemust. See on parim valik põnevate ja sujuvate mängude jaoks.

Mängijatele optimeeritud mängurežiim SmartImage

Uus Philipsi monitor on mõeldud mängijatele. Selle ekraanimenüü, millele pääseb kiiresti juurde, pakub laia valikut valikuid. Esimese inimese pildistamise (FPS) režiim parandab tumedamate alade väljanägemist, aidates näha mängus pimedas peidetud objekte. Võidusõidurežiimil on kiiremad reaktsiooniajad, erksamad värvid ja kohandatud pilt. Reaalajas strateegia (RTS) režiimil on spetsiaalne SmartFrame funktsioon, mis võimaldab teil esile tõsta konkreetseid piirkondi ning muuta suurust ja pildi sätteid. Gamer 1 ja Gamer 2 valikud võimaldavad seadistusi kohandada erinevate mängude jaoks ja salvestada parima tulemuse saavutamiseks.

LowBlue režiim ja Flicker-free tehnoloogia on silmadele kerged

LowBlue režiim ja Flicker-free tehnoloogia on loodud vähendama silmade väsimust, mis on põhjustatud tundidepikkusest monitori vahtimisest.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Ekraan on varustatud kahe sisseehitatud kvaliteetse stereokõlariga. Need võivad asuda ees, all, üleval, taga jne, olenevalt seadme mudelist ja disainist.

Kaablihaldussüsteem muudab töökoha korras hoidmise lihtsaks

Kaablihaldus on peen disain, mis hoiab teie tööruumi korras, paigutades ekraani tööks vajalikud kaablid ja juhtmed õigesti.

EasySelecti menüü lülitusklahv kiireks juurdepääsuks ekraanimenüüdele

Diskreetselt paigutatud EasySelecti menüü lülitusklahv võimaldab monitori seadeid kiiresti ja lihtsalt reguleerida ekraanimenüüs.

IPS LED-tehnoloogia tagab laiad vaatenurgad ning pildi- ja värvitäpsuse

IPS-monitorid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab ülilaia vaatenurga 178/178 kraadi, võimaldades pilte vaadata peaaegu iga nurga alt. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest pakuvad IPS-monitorid äärmiselt teravat pilti ja erksaid värve. See muudab need ideaalseks mitte ainult fotode ja videote vaatamiseks või Interneti sirvimiseks, vaid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis nõuavad alati värvide täpsust ja ühtlast heledust.

SmartContrast sügavamate mustade toonide ja rikkalikumate detailide jaoks

Philipsi SmartContrast tehnoloogia analüüsib ekraanil kuvatavat sisu ning reguleerib automaatselt värve ja taustvalgustuse intensiivsust. Pildi kontrastsust reguleeritakse dünaamiliselt, et võimalikult hästi reprodutseerida digitaalsete piltide ja videote sisu, samuti mängudes kuvatavaid tumedamaid värve. Säästurežiimis reguleeritakse kontrasti ja taustvalgustust, et kontorirakenduste sisu õigesti kuvada, tagades samal ajal väiksema energiatarbimise.

Lisainfo:

KõlaridJah
KaasasMonitor with stand Cables: HDMI cable, USB-C USB-C cable, power cable User documentation

Mõõtmed:

Laius540 mm
Kõrgus321; 417 mm
Sügavus43 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.