Samsung

Samsung 32" M8 Smart monitor - Blue

Tootekood:
LS32BM80BUUXEN
  • Eraldusvõime: 3840x2160
  • Diagonaal: 32 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
543.20 €
Kuumakse
15.84 € / kuumakse alates

Nutiteleri kogemus

Naudi meelelahutust muretult: Netflix, YouTube ja teised voogedastusteenused on käeulatuses pelgalt ekraani WiFiga ühendamise järel. Samsung TV Plus pakub reaalajas tasuta tellitavat sisu vajaduseta seda alla laadida või selleks registreeruda. Universal Guide pakub personaliseeritud sisusoovitusi.

Mitmekesine värvivalik

Muuda tööruum säravamaks oma lemmikvärvidega. Smart monitori saad valida mitmes värvitoonis, mis sobivad mistahes ruumi. Valikus on valge, roosa, sinine või roheline - leida endale sobivaim.

Üliõhuke disain

Kasuta võimalust end väljendada. Smart monitor sobitub sinu elustiiliga, olles stiilsem kui varem. Üliõhuke, minimalistlik kaamera, kaunid värvid - ekraan sobib mistahes keskkonda ning on stiilne täiendus sinu tööruumi.

Tööruum

Tööta arvutivabalt: kasuta internetti, muuda faile, tööta projektide kallal, vajamata eraldi arvutit. Uue töörežiimiga pääsed teisele arvutile ligi kaugjuhtimise teel ning saad kasutada Microsoft 365 programme ja ühendada Samsungi mobiiliseadmed tänu Samsung DeX-ile.

SlimFiti kaamera

Võta osa mistahes vestlusest. SlimFiti kaamerat saab kallutada, nii et saad valida parima võimaliku nurga, kasutades oma lemmikuid videokõnerakendusi, näiteks Google Duot, millele pääsed ligi ekraani kaudu. Lisaks, kaameral on kate ning saad kaamera soovi korral eemaldada, et tagada oma privaatsus.

Internetiseadmete keskpunkt

Smart monitor on sinu kodu keskpunkt, kui ühendad sellega SmartThingsi rakenduse abil internetiühendusega seadmed. Kustuta tuled, tõmba alla kardinad või reguleeri temperatuuri, kasutades selleks Smart monitori.

Mitu häälassistenti

Tänu Far Field Voice'i funktsioonile saad häälassistendi aktiveerida oma hääle abil. Ka kaugusest saad anda käsu, öeldes, mida vajad. Nii lihtne ongi. Ekraaniga töötab nii Bixby kui ka Amazon Alexa.

Ühilduvus mobiiliga

Ühendada on mugav. AirPlay abil saad Apple'i seadmed juhtmevabalt nutimonitoriga ühendada ning vaadata sisu suurel ekraanil. Naudi nutimonitorilt lemmiksisu iPhone'ist, iPadist ja Macist ning peegelda rakendusi, faile ja veebilehti.

UHD ja HRD 10+

Detailsed pildid. UHD-eraldusvõime tagab, et kogu sisu on tõetruu ja täpne. HDR 10+ miljard värvi ja sRGB 99% loob eredamad ja tumedamad pildid nüansirohkemalt, kaotamata värve ega detaile, nii et saad sisu nautida nii, nagu ette nähtud.

Ülilai mänguvaade

Tee kõik, selleks et võita. Kuvasuhtega 21:9 on sul ülilaia mänguvaate abil veel rohkem võimalusi. Jalgpallis näed kogu väljakut, sõidumängudes saad nautida eesolevat teekonda.


Tehnilised andmed

Diagonaal32 "
Eraldusvõime
3840x2160
Paneelitüüp
VA
Eredus
400 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

ToiteplokkVäline
KõlaridJah
Reguleeritav kõrgusYes
KallutamineOlemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius713.4 mm
Kõrgus575.2 mm
Sügavus203.8 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.