Apple

Apple MacBook Air 13" (2020) M1 8C/7C 8GB 256GB DE, Gold

Tootekood:
MGND3D/A
Hind
1 016.50 €
Kuumakse
29.65 € / kuumakse alates

Uus M1 kiip muudab 13,3-tollise MacBook Airi võimekamaks kui kunagi varem. Sama kompaktne disain tagab kuni 20-tunnise aku tööea, samas kui aktiivne jahutussüsteem tagab parema jõudluse. See on kõige kaasaskantavam professionaalne sülearvuti, millel on vapustav Retina ekraan, FaceTime HD kaamera ja stuudiokvaliteediga mikrofonid.

M1 kiip avab uue põlvkonna Apple'i protsessoreid. Seega saate oma töövooge juhtida võimsama 8-tuumalise protsessoriga. Looge vapustavat graafikat välkkiire 10-tuumalise GPU-ga. Töötage suure hulga 4K ja 8K ProRes videovoogudega suure jõudlusega meediumimootoriga. Ja tehke seda kõike üheaegselt kuni 24 GB kiirema ühtse mäluga. Aktiivne jahutus tagab välkkiire jõudluse. Täiustatud jahutuse ja ränistõhususega Apple MacBook Pro suudab säilitada professionaalse taseme jõudluse, nii et saate veeta tundide kaupa protsessori- ja graafikaprotsessorit nõudvaid ülesandeid tehes.

macOS ja M1 töötavad koos, et muuta kõik teie populaarsed rakendused kiiremaks ja reageerivamaks, sealhulgas Microsoft 365 ja teie lemmik iOS-i rakendused. Apple'i protsessorite jaoks on juba optimeeritud üle 15 000 rakenduse ja pistikprogrammi. Ja Rosetta 2 tõlgib hõlpsalt Inteli protsessoritele mõeldud rakendused teie MacBook Pro jaoks kasutamiseks. Vapustav Retina ekraan toob pildid uskumatult detailse ja realistliku tasemeni. Tekst on terav ja selge. Ere LED-taustvalgus tagab sügavad mustad ja eredad valged toonid. P3 Wide Color pakub veelgi heledamaid rohelisi ja punaseid kui sRGB. MacBook Pro sisaldab True Tone tehnoloogiat, nii et valge tasakaal kohandub automaatselt ümbritseva valguse värvitemperatuuriga, et saada loomulikum vaatamiskogemus.

Lisainfo:

Kaal2.48 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
17 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.