Oculus

Meta Quest 2 256GB VR

Tootekood:
301-00351-02
Hind
539.00 €
Kuumakse
15.72 € / kuumakse alates

Vältige toote kasutamist ja hoiustamist päikesevalguses. Päikesevalgus kahjustab toote läätsesid.


Nautige VR-mänge ilma arvuti või konsoolita Oculus Quest 2 täiustatud kõik-ühes VR-peakomplektiga. Algse Questi täiustuste tõttu on Quest 2 kõrgema eraldusvõimega paneel. Kummagi silma ekraan on eraldusvõimega 1832 x 1920, mis on 50% rohkem piksleid kui algsel Questil. Qualcomm Snapdragon XR2 platvormile ja 6 GB muutmälule ehitatud Quest 2 pakub kiiret jõudlust ja uue põlvkonna graafikat. Samuti saate ühendada Quest 2 oma mänguarvutiga Oculus Linki kaabli abil (müüakse eraldi), et pääseda juurde arvuti VR-mängudele ja kogemustele. Quest 2 nõuab sisselogimiseks teie Facebooki kontot, mis muudab VR-is sõpradega kohtumise ja kogukondade avastamise üle maailma lihtsaks.

Uuendatud puutetundlikel kontrolleritel on täiustatud ergonoomika ja intuitiivsed juhtnupud, mis muudavad teie žestid, liigutused ja toimingud otse VR-i. Oculus optimeeris ka kontrolleri jälgimist, et aku tööiga oleks tõhusam. Sisseehitatud kolme seadistusega IPD (pupillidevaheline kaugus) reguleerimismehhanism, mis võimaldab reguleerida objektiivi asendit visuaalse mugavuse huvides. Mugavaks kandmiseks on kaasas vahetükk prillide kandjatele. Kinemaatilise 3D-positsiooniheli abil saate sisseehitatud kõlarite abil kuulda igas suunas. Samuti saate jagada oma VR-kogemust, kandes üle otse ühilduvasse telerisse või Oculuse mobiilirakendusse.

Pange tähele, et Oculus Quest 2 nõuab sisselogimiseks Facebooki kontot.

Seadme seadistamiseks on vaja traadita internetiühendust ja Oculuse rakendust (tasuta allalaadimine).

Esitus Oculus Quest 2 kasutab täiustatud jõudluse ja järgmise põlvkonna graafika jaoks Qualcomm Snapdragon XR2 platvormi ja 6 GB muutmälu. 256 GB salvestusruumi võimaldab salvestada mänge ja rakendusi.

Resolutsioon Kummagi silma ekraan on eraldusvõimega 1832 x 1920.

Uuendatud puutetundlikud kontrollerid Puutetundlikud kontrollerid kujundati ümber, et pakkuda paremat ergonoomikat ja jälgimist intuitiivseks sisendiks.

Oculuse link Oculus Linki kaabliga (müüakse eraldi) saate ühendada Quest 2 arvutiga, võimaldades teil kogeda Oculus Rifti mänge.

Kinemaatiline 3D-positsiooniheli Sisseehitatud kõlarid edastavad filmilikku 3D-positsioonilist heli, võimaldades teil kuulda igas suunas.

Peakomplekti ülekandmine Kandke üle otse ühilduvasse telerisse või Oculuse mobiilirakendusse, jagades oma VR-kogemust oma sõprade ja perega.

Toetab Facebook Quest 2 nõuab sisselogimiseks teie Facebooki kontot, mis muudab VR-is sõpradega kohtumise ja kogukondade avastamise üle maailma lihtsaks.

Lihtne seadistamine Lihtsalt avage kast, seadistage nutitelefoni rakendusega Quest 2 ja liikuge VR-i. Arvutit ega konsooli pole vaja. Quest 2 seadistamiseks vajate traadita internetiühendust ja Oculuse rakendust (tasuta allalaaditav).


Komplektis: Oculus Quest 2 Peakomplekt (256GB, Valge)

2 x Puutetundlikud juhtpuldid

Laadimiskaabel

2 x AA patareid

Toiteadapter

Prillide vahetükk

Silikoonist kate

Toote saadavus

Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.