Xiaomi

Xiaomi turvakaamera Outdoor Camera AW200

Tootekood:
BHR6398GL
Hind
29.90 €
1080p värviline öörežiim
Xiaomi Outdoor Camera AW200 turvakaameral on 1920 × 1080 videosalvestus, millega on tagatud suurepärane pildikvaliteet, digitaalne suum ja detailne suurendus. Turvakaamera on varustatud valgusjõulise f/1.6 avaga. Värviline öörežiim võimaldab näha värve ka eriti kehvades valgusoludes.

940 nm infrapuna öörežiim
Täiustatud infrapuna öörežiim võimaldab näha selgelt ka täielikus pimeduses. Sisseehitatud 940 nm infrapunavalgust ei ole silmale näha.

IP65 vee- ja tolmukindel disain
Xiaomi Outdoor Camera AW200 vastab IP65 sertifikaadile, mis tähendab, et kaamera on tolmu- ja veekindel. Tänu sellele saad kaamera panna just sinna, kuhu soovid. Kaamerat saab kasutada mugavalt ka sisetingimustes.

Kahesuunaline kõne
Räägi ja suhtle nagu näost näkku. Kahesuunaline kõne on võimalik kuni 5 meetri kauguselt.

Nutikas liikumisandur
Turvakaamera teavitab Sind kohe, kui on tuvastanud inimese liikumise. Nutikas liikumisandur vähendab tõhusalt igasuguseid valehäireid.

Kompaktne korpus, eemaldatav alus
Nutikas disain ja paindlik alus teevad Xiaomi Outdoor Camera AW200-st hea turvakaamera nii sise- kui ka välitingimusteks. Saad kinnitada kaamera näiteks aiaposti külge, välisukse kohale, lakke või laua peale – valik on Sinu.

Time-lapse, isikupärastatud helid, rohkem lõbu
Kasuta kaamerat, et teha time-lapse salvestusi õitsevast lillest või päikesest, mis tõuseb ja loojub. Personaliseeritud heli funktsioon võimaldab kaameral liikumise tuvastamisel automaatselt mängida isikupärastatud helisalvestusi.

Mugav videote hoiustamine
Turvakaamera toetab microSD-kaarti ja pilvesüsteeme. Mi Security Chip tagab privaatsuse ja turvalisuse.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.