DELL

Dell Precision 5470 FHD+ i7-12700H 16GB 512GB A1000 Outlet*

Tootekood:
54701601.OUTLET
Hind
1 512.90 €
Kuumakse
44.13 € / kuumakse alates

Dell Precision 5470 sülearvuti


Dell Precision 5470 on väikesemõõtmeline sülearvuti suurte ideede täide viimiseks. Seda 14-tollist kaasaskantavat tööriista ehib neljatahuline InfinityEdge ekraan, millel on kvaliteetne PremierColor värvigamma ja ComfortView Plus tehnoloogia. Arvuti sees peidavad ennast võimekad 12. põlvkonna Intel Core protessor ja Nvidia professionaalne graafikakaart. Tänu 72Whr akule ühes ExpressCharge funktsioonidele kestab aku tunduvalt kauem varasemast ja praegustest konkurentidest. Kombineerituna suurenenud puuteplaadiga ning taustavalgusega klaviatuuriga võimaldab see tandem käelisemat lähenemist arvutitööle kui niisama hiirega klõpsimine.

Muljetavaldav jõud katkematuks loomingupuhanguks on võimalik vaid tänu kvaliteetsetele näitajatele, mida iseloomustavad Dell Precision 5470 sülearvutit. Arvutil on Intel Core i7-12700H protsessor, 16GB mälu ning Nvidia A1000 graafikakaart. Arvuti kõrgetasemelise graafikakaart ühes kesk- ja graafikaprotsessori vahel energia jagamise võimalusega tõstab su produktiivsust. Lisaks on arvutil topeltventilaatorid vastastikes suunis, mis ennetab ülekuumenemist, hoiab arvuti erksa ja reipana ning pikendab aku eluiga.



ExpressCharge'i ja 72Whr akuga püsib arvuti pikalt tööl laadimata, tehes temast fantastilise töövahendi neile, kes arvutit peavad päevas eri paikadesse kaasa vedama. Leevenduseks sellisele ametile on arvuti imekerge, kaaludes vaid 1,48 kg. Windows Hello tarkvaraga IR kaameral on paremaks videosilla edastuseks teistele kolleegidele ja turvalisuse eesmärgil lähedust ja valgustatust tajuvad sensorid. Uskumatuna võib tunduda ka helikvaliteet tänu Intelligent Audio abil töötavaile neljale kõlarile ja kaksikmikrofonile. Sisselülitusnuppu sisse ehitatud sõrmejäljelugeja kasutab biomeetrilisi võtteid, et kiiresti ja turvaliselt sisse logida. Nii on kindel ligipääs salajale ja isiklikule teabele-failidele vaid sinul endal. Samuti on arvutil eraldi andur, mis tunneb ära juhu, kus võib olla arvuti lahti muugitud pahatahtlikult või BIOSi kallal käidud.




Dell Precision 5470 sülearvutil on eriline integreeritud Dell Optimizer AI pakett, kuhu hulka kuulub rida kasulikke tööd tõhustavaid tehnoloogiaid. Intelligent Privacy kaitseb su isiklikku teavet mitme meetme teel. Tuvastades pealtvaataja, lülitab tarkvara SafeScreen sisse, ning kui eemale vaatad, läheb arvuti ekraan pimedamaks. ExpressConnect vastutab selle eest, et sul oleks parim WiFi internetiühendus suurima ülekandekiirusega. See tagab kiire info edastuse ja internetivõrgus programmide ladususe. Dell Precision 5470 mobiilse tööjaamaga viid ellu ideed, mis meie maailma edasi viivad. Olgu selleks foto- või helitöötlus, majandustegevus, graafiline disain, kunst või haridustöö, see sülearvuti on valmis kõigeks.

 


Sama arvuti Delli lehel

Info

Tootjagarantii3 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.