DELL

Dell Precision 5680 FHD+ i7 32GB 1TB A1000 W11P Outlet*

Tootekood:
56803201.OUTLET

Dell Precision 5680


Dell Precision 5680 on kõige kompaktsem 16-tolline sülearvuti maailmaturul, kergem ja väiksemat mõõtu kui 16-tolline MacBook Pro. Precision 5680 sülearvutil on uhke ilme ja tunnetus ning pakub harukordselt head töövõimekust. Erk ja eluehe ekraan, ülema klassi kõlarite ja kõrgtaseme Nvidia A1000 graafikakaart teeb sellest arvutist esileküündivalt hea töövahendi professionaalseks 3D ja graafilise disaini-, sisuloome-, monteerimis-, retušeerimis- ning veebikujunduse tööks.

13. generatsiooni Intel Core protsessorite tehnoloogia annab arvutile tipptasemel suutlikkuse ja stabiilsuse. Nvidia A1000 graafikakaardiga kombineeritult laeb Dell Precision 5680 sülearvuti välja mahukad 3D-renderdused, joonestus- ja modelleerimisprogrammid ning erinevad suured projektid tõrkumata hetkekski ja seda välkkiirusel. Suure mahuga terabaidisel kõvakettal saad oma faile ladustada oma arvutis ega pea andmeid pilve üles laadima või välist kõvaketast pruukima. Topeltventilaatoritega tõhus jahutussüsteem parendab õhuvoolu ja hoiab süsteemi suure töökoormuse korral jahedana.

Precision sülearvutite korrasolu kontrollitakse automaatselt võrgu teel, et tagada arvuti tõhusus ning et suured ja paljunõudvad rakendused jätkaks jooksmast sujuvalt. Windows Hello liidesega IR kaamerasilm eri sensoriga märkab, kui sa arvuti läheduses viibid, ning vastavalt arvuti taha istumisele või äraminekule avab arvuti või paneb lukku ilma, et sina midagi tegema peaks. Arvuti käivitamisnupul on sõrmelugeja sisse ehitatud sinu kaitseks ning ühtlasi mugavuseks. Dell Safe Data Prevent ennetab andmete leket ja vargust. Videokõnedes tuleb appi Dell Peripheral Manager, mis oskab summutada ümberringi kostuva müra sinu kõnelemise ajal. Dell Precision 5680 on ette programmeeritud hõlpsasti soovi korral ühilduma VR tarvikutega. Arvutil on küllalt jõudu, et lubada sul avastada virtuaalmaailma vähima viibeta.

Sel Dell Precision 5680 sülearvutil on uus 13. põlvkonna Intel i7-13700H protsessor, 32GB mälu kiirusega 6000 MT/s, Nvidia A1000 graafikakaart ning 1TB kõvaketas. Arvutil on 6-elemendine 100Whr liitiumpolümeeraku Express ChargeBoost lisaga.







Precision seeria sülearvutitel on eriline integreeritud Dell Optimizer pakett, kuhu hulka kuulub suur rida kasulikke tööd lihtsustavaid tehnoloogiaid. Dell Optimizer on tehisintelligentsil toimiv liides, mis kohaneb sinu rutiini ja arvutikasutusviisidega, leides neile viise, kuidas arvutis töötamist hõlbustada. Sedasi töökoormust kergendades tõuseb tänu sellele ainulaadselt nutikale arvutile su produktiivsus. Sama tehnoloogia abil paraneb arvuti ja programmi infovahetus sides, kõned ja videokonverentsid, ning mälujaotus, seda kõike vaid ühes paketis. Dell Optimizer tagab ka parema turvalisuse ja privaatsuse arvuti kasutamisel ja andmete ning failide salvestamisel ja säilitamisel.

Sama arvuti Delli lehel

Info

Tootjagarantii3 aastat
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.