Kindle

Amazon Kindle Oasis 10th Gen 8GB WiFi, hall

Tootekood:
B07L5GDTYY
  • Diagonaal: 7 "
  • Talletusmälu: 8 GB
  • Värvus: Hall
Hind
324.40 €
Kuumakse
9.46 € / kuumakse alates
Kõige edasijõudnum Kindle
Kindle Oasis on varustatud 7-tollise 300 ppi Paperwhite ekraaniga, mis kasutab uusimat e-ink tehnoloogiat. Tänu lugeri ergonoomilisele disainile ja lehitsusnuppudele saab sellega mugavalt lugeda ka vaid ühes käes.

Ekraan Sinu meele järele
Reguleeri ekraani valgustemperatuuri valgest sooja kollase toonini või seadista kelllaaeg, mil ekraan automaatselt sooja valguse peale lülitub. Kindel Oasis'el on kohanduv esivalgustus, mis reguleerib valgustugevust automaatselt vastavalt Sind ümbritsevatele valgusoludele. Tänu sellele on lugemine mugav nii päevavalges kui õhtuhämaruses.

Loe kõikjal
Tänu IPX8 standardile võid Kindle Oasis e-lugeri endaga võtta nii randa, basseini äärde kui vanni. See on kaitstud nii veepritsmete kui ootamatute vettekukkumiste eest (magevees kuni 2 m sügavusel kuni 60 minutit).

Rohkem kui raamat
Reguleeriga teksti suurust ja paksust ning kasuta spetsiaalseid Kindle fonte, mis teevad lugemise eriti lihtsaks ja mugavaks. Whispersync võimaldab seejuures sujuvalt lugemiselt ümber lülituda kuulamisele ilma, et järje ära kaotaksid (vajalik WiFi ühendus).

Võta lood endaga kaasa
Kindle Oasis toetab ka Audible audioraamatuid, nii et saad mugavalt vahetada lugemise ja kuulamise vahel. Tänu Bluetooth ühendusele saad lugeriga ühendada juhtmevabad kõrvaklapid või kõlari. Nii saad lugu edasi kuulata ka süüa tehes või ringi liikudes.

Ekraan

Diagonaal7 "

Protsessor ja mälu

Talletusmälu8 GB

Ühenduvus

WiFi802.11g; Wi-Fi 4 (802.11n); 802.11b

Misc. information

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.