Apple

Apple Watch SE 2 GPS + Cellular 40mm Sport Band, silver/white

Tootekood:
MNPP3EL/A
  • Ekraani suurus: 2.4 "

Väga palju armastada.

Võimsad andurid teie tervise ja vormisoleku kohta ülevaate saamiseks. Uuenduslikud turvafunktsioonid. Mugavad viisid ühenduses püsimiseks. Kiirem kahetuumaline protsessor suurema jõudluse tagamiseks. Apple Watch SE on täis funktsioone ja nüüd on see parem kui kunagi varem.

Kiire on moes.

Uus S8 SiP muudab selle kuni 20% kiiremaks, andes sellele jõudu teha rohkem.

Planeeti silmas pidades ümber kujundatud.

Uuendatud tagumine korpus on valmistatud uue tootmisprotsessiga, mis vähendab selle süsiniku jalajälge üle 80%. See sobib ideaalselt värviliselt kella korpusega, mis on valmistatud 100% taaskasutatud alumiiniumist.

Ujumiseks sobiv.

Apple Watch SE on veekindel kuni 50 meetrini. Jälgige oma lõhesid ja komplekte basseinis. Kaardista oma marsruut avavees. Vaadake täpseid mõõdikuid isegi löögilauda kasutades. Ükskõik, kas priiskate, ujute või surfate, on vesi hea.

Rohkem mõõdikuid. Rohkem motivatsiooni.

Aktiivsõrmuste abil püsige aktiivne ja motiveeritud. Ja treenige täiustatud treeningrakendusega nagu kunagi varem. Nüüd saate proovida kohandatud treeninguid ja hankida täpsemaid treeningmõõdikuid, nagu südame löögisageduse tsoonid, sammu pikkus, maapinnaga kokkupuute aeg ja vertikaalne võnkumine.

Krahhi tuvastamine. Ohutusfunktsioon, mida me loodetavasti ei vaja.

Esimest korda suudab Apple Watch SE tuvastada, kas olete sattunud raskesse autoõnnetusse. Kui krahhi tuvastatakse, saab krahhi tuvastamise funktsioon teid automaatselt hädaabiteenustega ühendada, edastada dispetšeritele teie asukoha ja teavitada teie hädaabikontakte. Kokkupõrketuvastus kasutab täiustatud 3-teljelise güroskoobi ja uue G-jõu kiirendusmõõturi kombineeritud võimsust, millel on kõigi nutikellade suurim dünaamiline ulatus. Samuti kasutab see mikrofoni, baromeetrit, GPS-i ja täiustatud andurite fusioonialgoritmi, mis on treenitud enam kui miljoni tunni reaalsete õnnetuste andmete põhjal, et tuvastada, kas olete sattunud tõsisesse õnnetusse.

Jälgige oma südame tervist.

Kontrollige südame löögisagedust igal ajal rakendusega Heart Rate. Ja saate märguandeid kõrge või madala pulsisageduse või ebaregulaarse südamerütmi kohta.

Olge Mindfulnessi keskmes.

Mindfulnessi rakendus aitab teil igapäevast stressi vähendada, olla rohkem kohal ja vaimselt valmistuda uuteks väljakutseteks. See võib viia teid läbi rahustavate hingetõmmete seeria. Ja tuletage meelde, et keskenduksite lühikesele, mõtlemapanevale teemale. Kui olete Apple Fitness+ tellija, saate harjutada tähelepanelikkust helijuhitud meditatsioonidega kõikjal, kuhu lähete.

Vaadake oma kinnisilma lähemalt.

Rakendus Sleep jälgib teie und, töötades teie iPhone'iga, et aidata teil luua uneeesmärkide saavutamiseks ajakava ja magamamineku rutiini. Vaadake, kui palju aega veetsite erinevates unefaasides, nagu REM-, põhi- või sügavune, ja ka seda, millal võisite ärgata. Vaadake oma unetrende, et näha, kui järjepidevalt te oma eesmärke saavutate. Ainus, mida see ei tee, on lammaste loendamine.

Rohkem ühenduses kõigega, millest hoolite.

Helistage radadelt. Kirjutage oma ülemusele rannast. Kontrollige märguandeid pilguga. Apple Payga makske randmega peaaegu kõige eest.

Rakendused, mis muudavad selle teie omaks.

Laiendage oma kella võimeid kümnete tuhandete App Store'i rakendustega. Avastage rakendusi peaaegu kõige jaoks, alates tennisemängust kuni rattasõitude jälgimise või metroos navigeerimiseni. Samuti leiate Apple Watchi rakendused paljude oma iPhone'i lemmikrakenduste jaoks.

Kuulame seda muusika, taskuhäälingusaadete ja audioraamatute jaoks.

Apple Music annab teile miljoneid muusikalist motivatsiooni.9 Samuti saate jälgida uusimaid taskuhäälingusaateid või kuulata audioraamatut. See on kõik inspiratsioon, mida oma treeninguteks vajate. Ja kogu meelelahutus, mida oma puhkepäevadeks vajate.

Esitage oma parim nägu.

Valige kümnete Apple'i disainitud kella sihverplaatide ja Nike'i uute nägude hulgast. Ja kohandage oma nägusid komplikatsioonide, värvide ja stiilidega, mis on kohandatud teie jaoks iganes. Saate isegi sõprade ja perega kellaplaate e-posti või tekstisõnumiga jagada.


Tehinilised andmed

Ekraani suurus2.4 "
Veekindlus kuni50
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.