Apple

Apple Watch Series 9 GPS 41mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M

Tootekood:
MR8W3QP/A
  • Aku kestvus: 18 tundi
Hind
557.40 €
Kuumakse
16.26 € / kuumakse alates

Targem. Heledam. Vägevam.

Apple'i kõigi aegade võimsaim kiip Apple Watchis. Maagiline uus viis oma Apple Watchi kasutamiseks ilma ekraani puudutamata. Ekraan, mis on kaks korda heledam. Nüüd saate valida süsinikuneutraalse kella korpuse ja rihma kombinatsiooni.

Täiesti uus S9

Võimas edasiminek.

Kohandatud Apple'i räni muudab Apple Watch Series 9 võimekamaks, intuitiivsemaks ja kiiremaks. Uuel kahetuumalisel protsessoril on 5,6 miljardit transistorit – 60 protsenti rohkem kui S8 kiibil. Uus neljatuumaline närvimootor töötleb masinõppe ülesandeid kuni kaks korda kiiremini. See võimaldab mitmeid uuendusi, sealhulgas uut žesti – topeltpuudutust.

Maagia. Teie käeulatuses.

Liigutused muudavad Apple Watchi kasutamise igal ajal veelgi lihtsamaks, eriti kui käed on täis. Lihtsalt topeltpuudutage oma nimetissõrme ja pöialt, et vastata kõnele, avada teatis, esitada ja peatada muusikat ning teha muud.

2x heledam ekraan

Geniaalne läbimurre.

9. seeria täiustatud kuvasüsteem suurendab maksimaalset heledust kuni 2000 nitini – kahekordne Series 8 –, et oleks lihtsam lugeda täispäikese käes. See on parem ka vähese valgusega olukordades, näiteks kinos, kuna see hämardub vaid 1 nitini.

Siri-võimeline. Series 9 puhul on teie seadmes töödeldud Siri päringud kiiremad ja turvalisemad. Lisaks on Siri dikteerimine kuni 25 protsenti täpsem.

HomePodi juhtimine. Kell astub lavale. Teise põlvkonna Ultra Wideband kiip võimaldab uut integratsiooni HomePodiga. Muusika esitamise ajal avab Apple Watch Series 9 ekraani Now Playing, et saaksite seda juhtida. Kui midagi ei esitata, pakub Smart Stack HomePodis esitamiseks meediasoovitusi.

Teie iPhone. Kaotatud ja täpselt leitud. Teise põlvkonna Ultra Wideband kiibi poolt võimaldatud Täppisotsing saab nüüd suunata teid teie iPhone'i, näidates teile selle ligikaudset kaugust ja suunda. Ja kui jõuate lähedale, aitab haptiline tagasiside, kuuldav sirin ja visuaalne indikaator teil selle nullida.

watchOS 10

Ümberkujundatud. Tähelepanuväärne.

WatchOS 10 värskendus toob teie ekraanile rohkem kui kunagi varem. Peaaegu kõik rakendused on täielikult ümber kujundatud, et anda teile ühe pilguga rohkem teavet. Mis tahes kella sihverplaadilt keerake lihtsalt Digital Crown, et avada nutikas pinn koos vidinatega asjakohase ja õigeaegse teabe saamiseks. Ja nüüd vaimse ja nägemise tervise kohta saadud teadmistega saate jälgida oma keha ja vaimu – otse randmelt.

Apple'i esimene süsinikuneutraalne toode on siin.

Tänu jätkuvatele uuendustele materjalide, puhta energia ja vähese CO2-heitega transpordi vallas on Apple Watch nüüd saadaval süsinikuneutraalsete korpuste ja rihmade kombinatsioonid.

Võimas ülevaade ühe pilguga.

Apple Watch aitab teil paremini mõista oma vaimset ja füüsilist tervist. Terviseandmeid hoitakse privaatselt ja turvaliselt. Ja kui olete valmis tervishoiuteenuse osutaja, sõprade või pereliikmetega jagama, on kontroll teie käes.

Hoolitse oma südame eest. EKG rakendusega on Apple Watch Series 9 võimeline genereerima ühe juhtmega elektrokardiogrammiga sarnase EKG. Ja südame löögisageduse rakendusega saate teateid kõrge ja madala pulsisageduse ning ebaregulaarse rütmi kohta.

Mõõtke oma vere hapnikku. See on hingemattev uuendus. Apple Watch Series 9 tähelepanuväärne andur ja rakendus võimaldavad teil nõudmisel mõõta vere hapnikusisaldust ja taustanäite nii päeval kui öösel.

Unistuste masin. Rakendus Sleep ei jälgi ainult teie uneaega. See näitab, kui palju aega veetsite REM-, Core- või Deep-unerežiimis, samuti seda, millal võisite ärgata.

Mõistke oma tsüklit nagu kunagi varem. Apple Watch Series 9-l on uuenduslik andur, mis jälgib teie temperatuuri magamise ajal, et saaksite näha muutusi ajas. Tsüklijälgimine kasutab neid andmeid, et anda tagasiulatuvalt hinnangut selle kohta, millal teie ovulatsioon tõenäoliselt toimus.

Registreerige oma meeleseisund. Kerige Apple Watchi rakenduses Mindfulness läbi köitvate visuaalide, mis aitavad teil valida, kuidas tunnete end hetkeemotsioonide ja igapäevaste meeleolude registreerimiseks. Olge järjekindel oma kella sihverplaadi märguannete ja komplikatsioonidega.

Kõik elukiirusel.

Apple Watch hoiab teid otse randmelt ühenduses inimeste ja asjadega, millest te hoolite. Ja mobiilipaketiga saate seda kõike teha ilma, et teie iPhone oleks läheduses.

Rakuvabadus. Helista rajalt. Saatke jooksmisel tekst tagasi. Kontrollige aias teatist. Telefoni pole? Pole probleemi.

Voogesitage muusikat ja taskuhäälingusaateid. Apple Music annab teile miljoneid muusikalist motivatsioonilugusid. Samuti saate vaadata uusimaid taskuhäälingusaateid või kuulata audioraamatut.


Tehinilised andmed

Aku kestvus18 tundi
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.