Garmin

Garmin fenix 7S Solar Slate - Black

Tootekood:
010-02539-13
  • Ekraani suurus: 1.2 "

Päikeseenergiaga laetud aku

Saate kuni 11 päeva aku kasutusaega nutikella režiimis, lisades 3 päeva päikeseenergia laadimisel – ja kuni 37 tundi GPS-režiimis koos täiendava 9 tunniga päikesepatarei laadimisel.

Esitus disaini järgi

Uuendatud ülitugeval disainil on ere 1,2-tolline ekraan ja 42 mm kiudtugevdatud polümeerist korpus. Kella on testitud USA sõjaliste standardite järgi termo-, põrutus- ja veekindluse osas.

Puuteekraan ja nupud

Traditsioonilised nupud, mis töötavad igas keskkonnas, on sobitatud uue tundliku puuteekraani liidesega, mis tagab kiire juurdepääsu valikutele ja funktsioonidele.

Sisseehitatud spordirakendused

Kasutage eelsalvestatud tegevusprofiile jooksmiseks, ujumiseks, jooksmiseks, rattasõiduks, matkamiseks, sõudmiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks, surfamiseks, siseruumides ronimiseks ja muuks.

Tagamaasuusatamine ja lumelauasõit

Need tegevusprofiilid eristavad nüüd automaatselt laskumist ja ronimist. Nii saate oma esimesel jooksul startida ja jätta oma nutikell kogu päevaks jälgima.

XC suusadünaamika

Kui see on ühendatud HRM-Pro™ rinnarihmaga (müüakse eraldi), aitab suusavõimsuse mõõdik mõõta teie murdmaatreeningu tegelikku koormust.

Surfivalmidused

Olge valmis laineid püüdma. See fēnixi käekell töötab koos funktsiooniga Surfline Sessions™, mis loob video igast lainest, millega Surfline® kaamera ees sõidate. Nii saate neid hiljem vaadata ja näha, kuidas teil Surfline Sessionsi tellimusega läks.

MTB dünaamika

Jälgige iga sõidu üksikasju mägirattasõidu mõõdikute ning spetsiaalsete Grit™ ja Flow™ mõõtmiste abil, mis hindavad raja raskust ja sujuvat laskumist, andes teile järgmisel korral võita.

HIIT treeningud

See tegevusprofiil jälgib teie kõrge intensiivsusega intervalltreeninguid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, töö/puhkuse intervallid ja palju muud.

Soovitatav igapäevane treening

Vaadake terve nädala igapäevaseid soovitatud treeninguid, mis kohanduvad pärast iga jooksu või sõitu teie soorituse ja taastumise ning teie Garmin Connect™ nutitelefoni rakenduse kalendris tulevaste võistlustega.

Visuaalne rassi ennustaja

See funktsioon annab teie jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal hinnangu, milline võiks olla teie tempo distantsil, mida soovite joosta. Trendiandmed näitavad, kuidas teie treening aja jooksul mõjutab.

PacePro™ tehnoloogia

Esimene omataoline PacePro funktsioon aitab teid raja läbimise ajal vastavalt hindele kohandatud juhistega sammu pidada.

ClimbPro funktsioon

Kasutage allalaaditud radadel ClimbPro tõusuplaanijat, et näha reaalajas teavet oma praeguste ja eelseisvate tõusude kohta, sealhulgas kalle, vahemaa ja kõrguse tõus – aga ka laskumised ja tasapinnad.

Hinnetele kohandatud tempo

Ärge saage auru otsa enne, kui tegevus on lõppenud. Saate aru, kuidas kohandada oma tempot erineval maastikul, et oma plaani järgi toimida.

Toimivusmõõdikud

Vaadake täiustatud treeningmõõdikuid, mis hõlmavad jooksu dünaamikat, kuumuse ja kõrguse järgi reguleeritud VO2 max, rajajooksu reguleerimist, taastumisnõustajat ja palju muud.

Reaalajas vastupidavus

Kasutage neid reaalajas vastupidavusandmeid oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks – ning aidake vältida ülepinget jooksu või rattasõidu alguses.

Taastumisaja nõustaja

Pärast iga treeningut annab taastumisaeg teile teada, millal olete uueks raskeks treeninguks valmis. See arvestab isegi treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, igapäevane aktiivsus ja uni.

Võistlusvidin

Valmistuge oma järgmiseks võistluseks treeningnõuannete, isikupärastatud igapäevaste soovitatud treeningute ja raja üksikasjade, ilma ja sooritusvõime põhjal tehtud ennustuste abil.

Randmepõhine jooksujõud

Vaadake, kui palju jõudu te rajale või teele rakendate, et saaksite oma jõupingutusi hallata ja treeningut täpsustada. Lisaseadmeid pole vaja.

HRV staatus

Meie Firstbeat Analytics™ meeskonna poolt välja töötatud tehnoloogia põhjal saate oma üldisest tervisest, treeningust ja taastumisest sügavamalt aru tänu pulsisageduse muutlikkusele magamise ajal.

Treeningu staatus

Kasutades uusi näitajaid, nagu HRV olek, teie hiljutine treeningute ajalugu ja jõudlus, saate ülevaate oma üldisest pingutusest ja sellest, kas treenite produktiivselt, saavutate tipptaseme või pingutate.

Treeningvalmidus

Alates ärkamise hetkest saate oma unekvaliteedi, taastumise, treeningkoormuse ja muu põhjal valmisolekuskoori, et saaksite kindlaks teha, kas on hea päev pingutada või võtta rahulikult.

Välikaardid+

Tellige rakendus Outdoor Maps+, et saada esmaklassilist kaardisisu, nagu satelliidipildid ja täiustatud topokaardid, mis laaditakse otse oma kella alla.

Multi-GNSS tugi

Juurdepääs mitmele ülemaailmsele satelliitnavigatsioonisüsteemile (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida nende jälgimist keerukamates keskkondades kui ainult GPS.

Nextfork™ kaardijuhend

Lihtne navigeerida, kui olete rajal, kiire pilguga. Vaadake kaugust järgmise raja ristmikuni ja tulevase raja nime.

ABC andurid

Liikuge järgmisel rajal ABC-anduritega, sealhulgas kõrgusemõõtja kõrgusandmete jaoks, baromeeter ilma jälgimiseks ja 3-teljeline elektrooniline c


Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.2 "
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.