Samsung

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46MM - Black

Tootekood:
SM-R895FZKAEUE
Hind
203.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kell, mis tunneb sind kõige paremini

Enamik meist tahaks enda kohta rohkem teada, et oskaksime end parandada. Seetõttu lõime uue Galaxy Watch4 Classicu, mis saadab sind parema tervise teekonnal.

See pöörlev raam pöörab muudki kui pilke

Mõni välimus on ajatu, näiteks Galaxy Watch4 Classicu pöörlev raam ja erk ekraan. Rafineeritud disain toob tippklassi teie randmele ja selle kvaliteetsed roostevabast terasest materjalid väljendavad võimast ja intuitiivset funktsionaalsust.

Uus päev. Uus sihverplaat

Valida saab analoog- ja digitaalsete sihverplaatide vahel, mis kasutavad mitmesuguseid taustu, kirjastiile ja värve ning sobivad sinu maitse, ilma ja olukorraga. Vürtsita oma karakterile vastavaid sihverplaate AR Emojidega, mis väljendavad su stiili, samas kui animeeritud graafika räägib sellest, millega tegeled, nt jooksed või kuulad muusikat.

Rihm peale ja minema

Ridge spordirihm on mugav kogu päeva. Selle fluoroelastomeermaterjal teeb rihma vastupidavaks ja higikindlaks ning hoiab rihma su aktiivse elustiiliga sobides kindlalt randmel.

Ära piirdu oma organismi kuulamisega, vaid õpi seda päriselt tundma

Jälgi oma treeningute edenemist meie esimese nutikellaga, mis suudab mugavalt mõõta ka kehakoostist. Õpi selgeks oma keha rasvaprotsent, skeletilihaste osakaal, kehas oleva vee hulk ja muud näitajad, mis aitavad sul jõuda oma eesmärkideni. Tänu Samsung BioActive'i andurile ja meie kiireimale kiibile on tegu seni kõige uuenduslikuma Galaxy Watchiga.

Nimeta trenn ja Galaxy Watch4 suudab seda jälgida

Jälgi oma tegevusi ja treeningutulemusi kella ja telefoni abil. Loe samme, jälgi kaloreid ja püsi GPSi abil õigel teel. Galaxy Watch4 Classic tuvastab füüsilise aktiivsuse, et hoida silm peal sinu rutiinidel ja pakub tuge enam kui 90 harjutusele, et saaksid oma treeningust veelgi täpsema ülevaate.


Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.