Samsung

Samsung Galaxy Watch6 44MM - Silver

Tootekood:
SM-R940NZSAEUE
  • Ekraani suurus: 1.5 "
Hind
237.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kell, mis tunneb sind kõige paremini, on tagasi isikupärasema tervisekogemuse ning, mis veel parem, uuendatud uneseirega. Alusta päeva hea ööunega nüüd, mil unetreening on Galaxy Watch6 jaoks kättesaadav.

20% suurem, 30% õhem

Veel rohkem teavet ühe pilguga, sest ekraani on kuni 20% rohkem. Kuni 30% kitsam must serv teeb ruumi Galaxy Watch seni suurimale ekraanile ning jätab enam ruumi eneseväljendusele kohandatavate sihverplaatidega.

Pakume õhemat kuju

Selles õhemas, saledamas vormis ühinevad stiil ja mugavus. Galaxy Watch6 kujundati ümber väiksemaks, nii et seda on mugavam kanda. Parim sobivus ja ajatu ümmargune disain on ülimugavad ja kerged trikid.

Rihma vahetus on nii lihtne kui üks klõps.

Kellarihma kergeks eemaldamiseks vajuta rihma vabastusnuppu. Saad vahetada trennistiili ja igapäevastiili vahel ühe puudutusega. Rihmasuunaja teeb sättimise lihtsaks ja kinnitamisel käib mõnus klõps.

Kriimudest pole vastast Sapphire kristallklaasile

Kõigeks valmis, sadagu või pussnuge. Ülivastupidav Sapphire kristallklaas tähendab, et kella ekraan on vastupidav ja tugev, IP68 ja 5ATM reitingud näitavad, et kell on küllalt tugev, et käia sinuga koos ka seiklemas.

Tee eemalt Galaxy Flip5 fotosid oma kellaga

Seo oma kell Galaxy Flip5-ga ja jäädvusta oma tervislik mina kas lähedalt või kaugelt. Galaxy Flip5Flex-režiim ja kaamerakontroller lasevad kergesti vahetada foto- ja videorežiimi vahel, suumida sisse-välja, kõike seda mugavalt oma randmelt. Siis klõpsa pildi tegemiseks oma kella nuppu.

Sinu kellale on saadaval Samsung Wallet

Raha või kaartide otsimiseks pole vaja rahakotis sobrada ega kotis tuhnida – selleks on sul Samsung Wallet. Nüüd saab maksta ja sõita ilma telefoni välja võtmata, sest kõik mida vajad on viipe või puute kaugusel.

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.5 "
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.